5 filmov o láske z roku 2016, ktoré si nemôže nechať újsť žiadna žena

 

Tento rok nám priniesol niekoľko romantických filmov, ktoré by ste si nemali nechať ujsť ako napr. „Predtým ako som ťa spoznala“ alebo oscarový „Brooklyn“. Okrem nich je ešte niekoľko, ktoré sa neukázali na slovenských filmových plátnach a je vhodné im venovať nejeden večer.

„The Choice“

Filmová adaptácia knihy Nicolasa Sparksa. Tentokrát vyrozpráva príbeh o susedoch z provincie, ktorí majú k sebe blízko, avšak roky to potláčajú, ba čo viac, neustále im niečo stojí v spoločnej ceste životom. Aký bude záver? Zhliadnite film a uvidíte.

„Moja láska“

Francúzsky romantický film plný dekadencie a pocitov. Rozpráva o Georgiovi, s ktorým sa žiadna žena nemôže nudiť. Je snom každej ženy. Len čo sa objaví v živote Tony, zmení jej ho o 180 stupňov. Ich vzťah je ako droga.

„Already Tomorrow in Hong Kong“

Love story plná farieb a exotických zvykov priamo z Hong Kongu. Prerozpráva stretnutie Ruby a Josha, vlastne prvé stretnutie, ktoré nebolo celkom ideálne a druhé, ktoré by sme mohli uzavrieť ako a „žili dlho a šťastne“.

„Testament of Youth“

Ak máte rady kostýmové romantické filmy, tento sa vám určite zapáči. Hlavná hrdinka je mladá ašpirujúca spisovateľka, ktorá sa počas vojny stane zdravotnou sestrou. Medzitým spozná muža svojho života a ako to býva počas vojnových konfliktov – ich súkromný život ide na druhú koľaj.

„High Strung“

Film pre fanúšikov tanca a hudby. Príbeh o mladých ľuďoch, ktorí žijú svoje vášne – ona je baletka, on huslista. A spájajú ich nielen javiskové výkony…

Zdroj:mysmezeny.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 filmov o láske z roku 2016, ktoré si nemôže nechať újsť žiadna žena”