Poznáme bezchybný spôsob, ako aplikovať očnú linku, aby ste vyzerali čo najzvodnejšie

Dôvod, prečo si myslím, že Angelina Jolie nosí zatočené linky: je to žena, ktorá má okolo 75 detí a to ju ( a každého, kto to vyskúša ) rozjasňuje. Plusom je, že linky sú pekné samé o sebe, nepotrebujete nejaký ďalší makeup. Naša modelka Patrícia sa ma opýtala ako urobiť bezchybnú, rovnomernú linku v jednom ťahu. Preto som ju naučila taktiku ako to zakaždým dosiahnuť.

Makeup artistka Mally Roncal pracuje s hviezdami ako je Beyoncé a Jennifer Lopez a je zakladateľkou kozmetiky Mally Beauty.

  1. Použite pásku ako šablónu

Je jednoduchšie urobiť zatočenú linku pomocou lepiacej pásky ako je to zobrazené na fotke. Stlačte pásik, aby sa lepšie prilepil a potiahnite linku diagonálne z vnútornej strany oka do vonkajšej smerom ku koncu vášho obočia.

  1. Zvýraznite zatočenie

Tekuté linky vytvárajú ostrejšie hrany.  Približne v tretine oka začnite kresliť linku pozdĺž línie rias o hrúbke pol palca. Nechajte zaschnúť po dobu 30 sekúnd, potom pásku odstráňte.

  1. Dokreslite zvyšok linky

Nakreslite niekoľko menších čiarok pozdĺž rias až po vnútorný okraj oka.  Na záver po nich jeden alebo dvakrát plynulo prejdite – spojte čiarky a prepojte s vonkajším zatočeným okrajom linky.

  1. Spojte všetko dokopy

Pre dosiahnutie efektu otvoreného oka pridajte pár ťahov špirálou. Nakoniec si jemne oprášte líčka  púdrom a na pery naneste jemný neutrálny lesk.

zdroj: goodhousekeeping.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Poznáme bezchybný spôsob, ako aplikovať očnú linku, aby ste vyzerali čo najzvodnejšie”