Tieto lesky na pery môžete aj zjesť. Nielen voňajú, ale aj chutia za ovocím

Ak možno o niektorých produktoch na pery tvrdiť, že sa na ústach rozplývajú, tak o týchto.

Lesky austrálskej značky Luk s názvom Beautifood Lip Nourish vyživujú a chránia pery. Sú 100% prírodné a vyrobené z jedlých ingrediencii. Neobsahujú syntetické farbivé či E120.

Ich krémová konzistencia nemá žiadne dochucovadlá, arómy, či parabény. Nenájdete v nich minerálne oleje, silikóny, či zmäkčovadlá a lanolín.

Na výber je 7 farieb a príchutí  – citrusové s koreniami (mandarínka s granátovým jablkom, vanilka s čokoládou, borievka s pomarančom, ruža s limetkou, chai, vanilka a škorica, citrón s mätou).

Lesky obsahujú vitamíny, protizápalové zložky (ako zázvor, či pomarančový olej) antioxidanty a Omega 3+6 mastné kyseliny, ktoré sa podieľajú na jedlej receptúre zabezpečujúcej hydratáciu a vyživenie pier ( kakaové maslo a sezamový olej), lesklý, delikátny a prirodzený vzhľad pier.

Stoja približne 24 dolárov a sú v krásnom obale. Možno ich kúpiť na stránke Luk.

Zdroj: ofeminin.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tieto lesky na pery môžete aj zjesť. Nielen voňajú, ale aj chutia za ovocím”