back to top
streda, 24 apríla, 2024

Máte zlomené srdce? Znamenie zverokruhu vám povie prečo

Neviete prečo? Znamenie v ktorom ste sa narodili vám na to odpovie.

O čom by bol láska bez zlomeného srdca? Musíte pobozkať niekoľko žabích princov, kým nájdete svojho princa. Keď máte prvýkrát zlomené srdce,  môže ísť o jednu z najbolestnejších skúseností, ktoré zažijete.

Všetci máme slabosti a niekedy práve tie môžu byť problémom vo vzťahu. Aby ste predišli zlomenému srdcu, prečítajte si, čomu sa máte vyvarovať podľa svojho znamenia.

Vodnár

Prišiel čas aby ste do svojho života konečne niekoho vpustili. Nemôžte očakávať, že sa vás niekto zastane, ak k nemu nie ste úprimná. Trávite veľa času útekom od svojich emócií a ochranou svojho srdca, lebo sa oň bojíte. Strach z dôvodu zlomeného srdca bude pravdepodobne pravou príčinou rozchodu.

Ryby

Nie ste úplne spokojná s tým, ako to je.  Stále hľadáte niečo (niekoho) lepšieho, utekáte od obyčajnosti, opúšťate ľudí, ktorí chcú byť súčasťou vášho života. Ak v niekom vyvoláte pocit, že nie je dosť dobrý aby bol po vašom boku, sám rezignuje a v ceste životom pokračuje sám.

Baran

Vaše zmeny nálady môžu vzťah skomplikovať. Najprv partner tvrdí, že s vami bude v dobrom aj v zlom, ale neuvedomí si k čomu sa zaviaže. Zistí, že si naložil viac ako unesie. Jediným riešením je zlomiť vám srdce a odísť.

Býk

Najprv ste vo vzťahu chladná, čomu sa váš partner trošku čuduje. Neskôr upevňujete vzťah, neustále vyhľadávate jeho prítomnosť a kontakt s ním. Môžete sa na druhého tak naviazať, že ak vás nechá, cítite sa akoby vám ukradol srdce.

Blíženci

Môžete byť tak bezcitná, že váš partner nevie, či váš vzťah myslíte vážne alebo nie. Ste kĺbko nervov a práve to môže byť dôvod, prečo vám zlomil srdce.

Rak

Nie je nič, čo ženie ľudí tak veľmi ako neistota. Potrebujete partnera, ktorý vás uistí, že vás miluje a že nie je žiadna iná. Z dôvodu neistoty sa stanete veľmi podozrievavou. To môže spôsobiť, že sa poraníte.

Lev

Skôr či neskôr si váš partner všimne, že ste veľmi zahľadená do seba. Najprv sa môže zdať, že máte iba sebavedomie, ale neskôr zistí, že je to o niečom inom. Vaša irónia môže byť nebezpečná pre vás a vašich blízkych. Výsledok? Zlomené srdce.

Panna

Často dostávate ľudí do situácií s ktorými si nevedia poradiť. Trávite veľa času analyzovaním a k svojmu partnerovi ste niekedy veľmi kritická. On sa potom cíti, že nie je dostatočne dobrý a že viac vecí vás rozdeľuje ako spája. Lámete mu srdce, aj keď o tom neviete, a dostávate ho do situácie, kedy musí zlomiť aj to vaše.

Váhy

Nadmerná sebaľútosť je garanciou straty záujmu vášho partnera. Nikto nechce človeka, ktorý sa sústreďuje na negatívne reči. Iní cítia, že na vás nemajú pozitívny vplyv aj keď ste skvelá. Ak budete iba hľadať svoje chyby, osoba ktorá vás miluje odíde a nájde si niekoho, kto ocení seba aj jeho.

Škorpión

Máte pred svojim partnerom príliš veľa tajomstiev. A to je kameňom úrazu. Dôvera je dôležitá, a ak sa partner bojí,  že mu nedôverujete, vzťah nemá dlhú životnosť.

Strelec

Nikto nechce byť vo vzťahu plnom sľubov. Ak sľubujete viac ako môžete dať, partner nevie, či vám ma veriť a či nie. Ibaže vie, čo od vás má očakávať. Váš partner sa nechce sklamať, preto raní vás, aby neranil seba.

Kozorožec

Musíte sa naučiť odpúšťať. Nesústreďte sa na hlúpe reči, ktoré bývajú v každom vzťahu. Povzneste sa nad ne. Mali by ste svojmu partnerovi odpustiť veci, ktoré sú bezvýznamné, ak sa na ne pozriete komplexne. Ak sa budete neustále niečim trápiť, koniec koncov odíde.

Zdroj: ofeminin.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights