Nezáleží mi na tom, čo robíš ale kto vlastne si…

Nezaujíma ma tvoje vzdelanie, som unesená z toho aké máš správanie. Ako sa správaš ku svojím kamarátom, ako podporuješ svoju rodinu, ako sa prenášaš cez svoju hrdosť a správaš sa normálne k druhým. Nezáleží mi na tom, koľko má človek titulov, čo majú všetci ostatní. Mňa zaujíma, čo je na Tebe špeciálne, že máš všetko čo statný možno nemajú a nebudú mať.

Som očarená tými malými vecami, ktoré robíš, čo rozprávaš a kto si. Som očarená vecami, ktoré ty vidíš ale ostatní prehliadajú.

Nezáleží mi na tom, koľko zarábaš. Som unesená zo skromnosti. Chcem vedieť, že ťa peniaze nezmenili, nezačal si podceňovať všetkých ostatných. Musíš vedieť, že si nemyslím, že peniaze definujú ľudí, že nemusia sa používať ako zbraň, aby sa ostatní cítili menejcenne. Som ohromená z toho, ako sa ľudia správajú ak sú chudobný alebo bohatý.

Som ohromená z vecí, ktoré si za peniaze nekúpiš ale ktoré len tak v živote nezískaš.

Nebudem a nebudem ohromená z tých krásnych vecí, ktoré nosíš na sebe. Som šťastná z toho ako narábaš so svojím srdcom. Vôbec ma nebudú zaujímať tvoje drahé hodinky, ale koľko krát mám pocit, že lietam keď som s tebou. Nepotrebujem materiálne veci, ktoré máš ale to, ako rešpektuješ svoje veci. Som ohromený tvojou láskavosťou a tvojou dušou.

Som očarená kvalitou a nie kvantitou, ktorú máš v sebe máš ukrytú.

Je jednoduché nájsť a definovať človeka, podľa toho aký je úspešný a bohatý a nejakým spôsobom, potom ovplyvňovať spôsob ako sa k nemu správať alebo ho rešpektovať ale láska tieto naozaj nevidí a nie je o tom.
Láska nie je dojem vecí, ktoré môžu ísť preč alebo vecí, vecí ktoré idú z módy.

Láska je super intímne spojenie, je to láskavosť srdca a hĺbka duše, k múdrosti mysle a lásky sa hľadá pravda. Pravda za maskami, diplomom, menovkami, titulmi a materiálnymi vecami.

Láska hľadá zmysel, či máte všetko alebo nič. Láska hľadá veci, ktoré definujú, kto ste vo vnútri, kto vás bude milovať keď všetky tieto tituly, diplomy alebo materiálne veci môžete stratiť.

Nezaujímajú ma materiálne alebo fyzické veci, ktoré môžem chytiť alebo byť z nich prekvapená. Som očarená z vecí, ktoré môžem cítiť alebo veci, ktoré môžem vnímať = vecí , z ktorých som sa do Teba zamilovala.

 Fernando Brasil

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nezáleží mi na tom, čo robíš ale kto vlastne si…”