Dievča, ty mi pre toto stojíš najviac..

Niekedy som si myslel, že láska je jednoduchá ako si narátať do troch. Naša populárna kultúra sa nám snaží povedať, že keď chceš toho správneho muža, musíš ma vlastný plán.

Tie časy, kedy si všetci muži potrebovali u teba dokazovať, že sú tu pre teba – sa jednoducho skončili. Dnes už je to iba o tom, že ti niekto iba napíše jednoduchú sms-ku „Ľúbim ťa.“ z obyčajného chatu, a ty mu odpíšeš, že to bolo milé.

Dnes ťa chlapci berú ako samozrejmosť. Dnes si všetci myslia, že nás môžu mať iba tak a že nie je vôbec žiadny problém žonglovať a prehadzovať si jednu ženskú za druhou.

Aj keď sa im snažíme hovoriť, že sú na vine oni možno si za to môžeme aj my. Niektoré ženy dovoľujú chlapcom ísť veľmi jednoducho do toho, aby sme ich dostali. Ale čo by sme si mali hovoriť, keď sa náš objekt uvedomí a je zrazu s nami ? Dovoľujeme im dostať sa im príliš blízko seba. Dovoľujeme im dostať sa príliš jednoducho k nám. Keď si predstavíš, že ti niekto klope na dvere ako to máš ignorovať ?

Podľa toho, nie je radšej jednoduchšie milovať tým správnym spôsobom? Nebuďte ako ja. Musela som sa naučiť ľúbim tým ťažším spôsobom. Ale nezáleží na bolesti, teraz som si uvedomila, že človek nemusí byť playboyom alebo prvý človek, ktorý mi oznámi, že ma ľúbi. Skutočný človek je ten, čo dokáže prežiť so mnou všetky nástrahy a moje búrky. Nebude tu len pre to, aby so mnou zažil všetko pekné ale aj to ťažké obdobie.

Skutočný človek, je ten čo si vyberie tú ľahšiu cestu. Pracuje tvrdo, lebo vie že ste človek, čo mu za to stojí. Bude ťa rešpektovať a tvoje požiadavky. Nebude používať svoje city ale aj svoj rozum. Skutočný človek, sa na teba nepozrie s komfortom, ale pomôže ti.

Dievčatá, vy stojíte za tú námahu. Ak vás muž ľúbi, urobí pre vás všetko čo je možné a správne. Aj keď sa veci neplnia podľa jeho želaní, použije svoj rozum aby to všetko dokázal zmeniť.

Nebojte sa zdvihnúť svoj štandard. Neprispôsobujte sa jeho úrovni. Ak sa chlap jednoducho vzdá, nestál za to. Ak chlap tvrdo maká, určite si vás bude viac vážiť, lebo dal do toho všetku krv, pot a bolesť a pot, je to len dôkaz, že si váš cení a vás chce.

Verte mi, stojíte za to riziko. Užite si spoločnosť toho druhého, kto je s vami a drží vás pevne. Žite svoj život naplno, tá správna osoba príde do vášho života. Všetko čo musíte robiť je veriť a dôverovať.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dievča, ty mi pre toto stojíš najviac..”