Kráľovná účesov ukazuje, ako z dlhých vlasov urobíte krátke bez strihania!

Zaujímalo by vás ako by ste vyzerali s krátkymi vlasmi? Predtým než podstúpite radikálnu zmenu, vyskúšajte si trik Sarah Angius, kráľovnej účesov medzi blogerkami na Instagrame. Sleduje ju vyše 3 mil. osôb. Video s premenou dlhých na krátke vlasy už videlo  vyše milión používateľov Instagramu.

Nie je dôležité, či chcete dlhodobejšiu zmenu alebo len chvíľkovú estetickú zmenu. Ostrihanie vlasov však môže byť veľkým sklamaním a potom zostáva len čakať, kým vlasy opäť dorastú.

Preto prinášame spôsob, akým už nebudete smútiť za dlhými vlasmi.  Cela procedúra zmeny dlhých vlasov na krátke trvá menej ako minútu.

Krok po kroku

Potrebujete: niekoľko sponiek a hrebeň

Sarah začína vrkočom, ktorý si obtočí na hlave. Konce vlasov upraví na čele ako ofinu. Jemne ich natupíruje aby účes vyzeral objemne. Ilúzia krátkych vlasov je veľmi vierohodná.

Ako bonus pridávame ďalšie video. Tento účes nie je náročný na prípravu a je naozaj famózny.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kráľovná účesov ukazuje, ako z dlhých vlasov urobíte krátke bez strihania!”