S týmto typom muža by ste sa mali usadiť

Usaďte sa s mužom, pri ktorom sa cítite, akoby ste vy boli tá jediná osoba, na ktorej mu záleží najviac na svete. Usaďte sa s mužom, ktorý vás vždy dá na prvé miesto a pre ktorého ste prioritou. Usaďte sa s mužom, ktorý si na vás nájde čas, aj keď len na pár minút v jeho nabitom dni, aby vám povedal, že mu chýbate.

Usaďte sa s mužom, ktorý má dobré srdce, nevyužíva výhody alebo pri ktorom sa necítite bezcenná, obzvlášť keď s niečím bojujete. Usaďte sa s mužom, ktorý má pevné morálne zásady a hodnoty a cení si aj tie vaše. Usaďte sa s mužom, ktorý je milý na neznámych a k upratovačke sa správa s rovnakým rešpektom ako k svojmu šéfovi.

Usaďte sa s mužom, ktorý vás poháňa vpred namiesto ťahania dolu. Usaďte sa s mužom, ktorý si myslí, že ste nádherná bez ohľadu na to, čo máte oblečené alebo nemáte oblečené. Usaďte sa s mužom, ktorý vám dá tú extra motiváciu, keď sa už chcete vzdať. Usaďte sa s mužom, ktorý podporuje vaše sny a nechce nič viac, ako vidieť vás dosiahnuť ich – to je ten typ muža, s ktorým by ste sa mali usadiť.

Prestaňte žiť s mužom, ktorý prichádza len, keď to vyhovuje jemu. Prestaňte žiť s mužom, ktorý vám vyvoláva o 2:00 v noci, keď je opitý a osamelý. Prestaňte žiť s mužom, ktorý vám vždy dáva len dvojzmyselné komplimenty a pri ktorom spochybňujete všetky svoje rozhodnutia. Ten muž, ktorý sa neobjaví ani nezavolá vtedy, keď sľúbil. Prestaňte žiť s mužom, ktorý vám neprestáva pripomínať všetky malé veci, ktoré chce aby ste zmenili, a vy sa potom cítite akoby ste neboli dosť dobrá taká aká ste.

Prestaňte žiť s mužom, ktorého absolútne nezaujíma kto ste ako osoba a usaďte sa s mužom, ktorý vás dokáže počúvať hodiny, pretože chce poznať každý jeden detail vášho života.

Prestaňte žiť s mužom, ktorý je nespoľahlivý a nedôveryhodný a začnite sa usádzať s mužom, na ktorého sa dá spoľahnúť, že sa ukáže nielen na čas, ale aj vyjde z auta a zaklope na dvere.

Prestaňte žiť s mužom, pri ktorom máte pocit, že si jeho pozornosť musíte vydobíjať a začnite sa usádzať s mužom, pri ktorom sa cítite ako centrum vesmíru.

Nepotrebujete muža, ktorý sa objaví len napoly, nepotrebujete muža, ktorý prichádza len keď to vyhovuje jemu, nepotrebujete muža, ktorý sa na vás vykašle v poslednej minúte. Do pekla s takým chlapom. Prestaňte žiť s mužom ako on a začnite sa usádzať s mužom, ktorý sa skutočne o vás zaujíma.

Usaďte sa s mužom, ktorý rozžiari vašu dušu a vášňou zohreje vaše srdce. Usaďte sa s mužom, ktorý vás nechá byť neskrotnou a odvážnou ako ste mali byť od narodenia, ktorý sa nepokúša vás kontrolovať ani vás zmenšiť, aby ste sa vošli do jeho dlane.

Usaďte sa s mužom, ktorý nechce zmeniť žiadnu z vašich maličkostí, pretože rešpektuje kto ste a vie, že všetky vaše malé nedokonalosti len pridávajú dôvody prečo vás miluje.

Usaďte sa s mužom, ktorý vie dodržať svoje sľuby a ctí si svoje slová. Usaďte sa s mužom, pri ktorom sa cítite bezpečne. Usaďte sa s mužom, pri ktorom sa cítite, že ste dosť dobrá taká aká ste, pretože je to pravda, ste a vždy ste dosť dobrá boli.

Usaďte sa s mužom, ktorý vás miluje pre to kto ste, pretože inak si nikdy nebudete vedieť zariadiť ani jeden deň vo svojom živote.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “S týmto typom muža by ste sa mali usadiť”