Niekedy musíte svoje bitky vyhrať sami a vy to aj dokážete

Život je nikdy nekončiaca sa bitka medzi vami a nekontrolovateľnou silou, ktorá nám spôsobuje bolesť. V podstate ľudia žijú s bremenom na svojich chrbtoch. Denno-denno sa každý z nás tvári, že je všetko v poriadku. Usmievame, smejeme a socializujeme sa aj napriek našim vnútorným démonov.

Nikdy nie je ľahké zobudiť sa a čeliť rovnakým démonom, ktorých ste včera zanechali. Ale to ešte neznamená koniec sveta. Radšej by ste mali pokračovať a prebíjať sa vpred.

V tomto živote kráčame s bolesťou, pochynosťami a starosťami. Niektorí sú zo svojej situácie v beznádeji. Niektorí zomierajú na vážne choroby. Niektorí sú osamelí a vystrašení. Niektorí sú uprostred ničoho a niektorí sú ako vy.  

A keď tieto veci dáme do kontextu, uvedomíme si, že stereotyp je negatívna energia, s ktorou sú ľudia prepojení.

Každá jedna osoba má v hlave vlastné boje. Nezáleží na tom, o čom sú, nie ste sami. A na konci dňa, ste vaším vlastným hrdinom. Keď sa cítite na dne, nehľadajte nejakú pomocnú ruku, zdvihnite sa a buďte vašou vlastnou oporou.

Každý deň sa potrebujeme potľapkať po pleci. Nie za dosiahnutie niečoho, keď veci idú ľahko. Ale potrebujeme to, keď pri nás nie je nikto len my sami. Pamätajte, že život nie len samé slnko a dúha. Niekedy obloha stmavne a spustí sa búrka.

A je v poriadku nebyť v poriadku. Je v poriadku cítiť všetko naraz. Je v poriadku urobiť chyby a aj veci pokaziť. Pamätajte, vždy dostanete ďalšiu šancu veci napraviť.

unplash.com

Život je celý o postavení sa aj napriek bolesti. Je o pozbieraní sa po totálnej porážke. Nezáleží na tom ako sa cítite, musíte sa zdvihnúť, pretože to čo vám v živote zostalo, stojí za to o to bojovať.

Je to vaša zodpovednosť nevzdať sa, lebo je len a len na vás rozhodnúť sa, čo pre svoj život chcete. Neodbočujte z vášho kurzu. Zostaňte odzvážni a buďte bojovníkom. Vždy existuje nádej. A znova, vždy existuje nádej.

Takže prosím, urobte si službu a nikdy sa nevzdávajte. Bojujte cez stres. Bojujte s úzkosťou. Bojujte so všetkými negatívnymi okolnosťami vo vašom živote. Bojujte s démonmi, ktorí vás zrážajú na kolená.

Chcem, aby ste povstali tak ako slnko. Povstaňte bez strachu. Povstaňte a urobte to ešte tisíckrát. Ja vo vás verím!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Niekedy musíte svoje bitky vyhrať sami a vy to aj dokážete”