Nájdi si niekoho, kto ťa vezme k sebe domov, aby ťa zoznámil s rodičmi

Nemali by ste chodiť s niekým, kto váha, či vás zoznámiť s jeho najbližšími, s niekým, kto vás neberie na oslavy, pretože si nie je istý vaším vzťahom.

Mali by ste randiť s niekým, kto vás pozve sa na večeru s jeho mamou a otcom, pretože naozaj chce, aby ste spolu trávili kvalitný čas a verí, že budete v jeho blízkosti dlho a tak by ste mali začať spoznávať svoju budúcu rodinu.

Ešte lepšie, mali by ste randiť s niekým, kto pozve vašich rodičov, aby sa zoznámili s jeho rodičmi, pretože chce, aby sa všetci spolu stretli a stali sa skutočnou rodinou, lebo vie, že jedného dňa sa aj tak všetci stretnú pod jednou strechou, aby oslávili vaše manželstvo.

Nezaslúžite si byť s niekým, kto s vami trávi čas len osamote, skrýva vás vo svojej izbe a nikdy nespomenie vaše meno v konverzáciách.

Buďte s niekým, kto vás pozve aj na firemné večierky, lebo sa chce cítiť pohodlnejšie s vami po svojom boku. Navyše jediní ľudia, s ktorými trávi viacej času ako s vami, sú jeho kolegovia a tak si myslí, že si zaslúžite spoznať sa.

Nájdite niekoho, kto vás pozve von so svojimi priateľmi, pretože vás chce ukázať. Nenávidí ísť niekam bez vás, chce, aby ste sa stali oficiálnym členom partie, aby ste nemuseli tráviť svoje víkendy oddelene.

foto: pexels.com

Randite s niekým, kto vás pozve na dovolenku, aj keď ide celá jeho rodina, ktorá ho môže pred vami kedykoľvek strápniť. S niekým, kto chce, aby ste spolu zažili všetky zábavné i chybné momenty jeho rodiny, pretože je k vám otvorený a úprimný.  

Samozrejme, že vstup len do jeho sveta nestačí. On by sa mal stať taktiež časťou vášho sveta.

Určite by sa nemal sťažovať vždy, keď oznámite, že spolubývajúci robí párty, alebo že vaši rodičia robia grill párty a dúfajú, že sa tam spolu ukážete. Nemal by sa správať, ako by vám vždy robil službu tým, že súhlasí s rodinnými stretnutiami.

Buďte s niekým, kto sa teší na film s vašimi priateľmi alebo do baru s bratrancami, pretože ak vám na niekom záleží, jemu záleží tiež.

Buďte s niekým, kto úprimne chce, aby ste boli šťastní a zabávali sa a to nie len s ním, ale s každým vo vašom živote.

Buďte s niekým, kto na verejnosti drží vašu ruku a nazýva vás svojou priateľkou.

Buďte s niekým, kto je hrdý na to, že vás má.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nájdi si niekoho, kto ťa vezme k sebe domov, aby ťa zoznámil s rodičmi”