Raz oľutuješ čo si jej urobil

Nuž, je po tom. Naozaj to skončilo. Nerozpráva sa s tebou, fotky v jej mobile a na sociálnych sieťach boli vymazané. Zablokovala si tvoje číslo, všetky tvoje kontá prestala sledovať a vymazala si ťa z priateľov. Spomienky budú však navždy vypálené do tvojej pamäti a možno je minulosť minulosťou, ale táto láska nikdy neodíde. Nikdy sa to nemalo stať, nikdy to nemalo skončiť. Ale každý deň je to ľahšie. Preplakané hodiny sa zmenili na minúty, myšlienky, v ktorých si spomínala na teba sa spomalili, láska, ktorú k tebe cítila sa zmenila na hnev, túžba mať ťa späť sa každým dňom zmenšuje a plány do budúcnosti s tebou zastali a začali ju prenasledovať.

A tak je uväznená medzi milovaním ťa a nenávisťou voči tebe.

Zlomil si všetky svoje sľuby. Chvíľu jej trvalo dokým si uvedomila svoju cenu, ale teraz ju už pozná. Vie, že si zaslúži niečo lepšie ako toto, ako teba. Ty si bol tým, o kom snívala, všetko čo chcela, jej svet. Ale niekde na ceste, si sa začal meniť. Z jej sna si sa zmenil na jej nočnú moru. Stal si sa všetkým, čo si sľuboval, že nikdy nebudeš. Zlomil si jej srdce namiesto skúšania znova a znova. Bol si zbabelec.

weheartit.com

Ale raz ťa tvoje pochabé správanie omrzí. Spomenieš si na ňu a váš vzťah a budeš za ňou túžiť. Ozveš sa jej a budeš žobrať, aby ste sa znovu dali dokopy.

Ale vtedy už bude príliš neskoro.

Kúsok po kúsku sa znova dala dokopy. Prestala na to myslieť, prestala myslieť na teba. Prestala dúfať a želať si. Už ju to viac nebolí. Vlastne, ona vždy bola silnejšia než ty.

Nechal si ísť úžasné dievča, dobré dievča, ktoré ťa milovalo celým svojím srdcom. Dievča, ktoré o teba bojovalo a nechcelo sa vzdať.

Uvidíš, že je šťastná bez teba. Uvidíš jej nové fotky, uvidíš ju s iným mužom, ako drží jej ruku, ako sa s ňou smeje a ako ju bozkáva. A zrazu si spomenieš, aké to bolo, keď bola s tebou. Keď si ty bol ten, kto ju rozosmial, keď si ty bol ten, kto ju bozkával, keď si ty bol ten, koho milovala.

Bude ti chýbať. Bude ti chýbať jej smiech, jej dotyk, jej vôňa, jej láska, pocit, čo si pri nej cítil. Bude ti chýbať mať niekoho s kým sa môžem neprestajne rozprávať, mať niekoho, kto ťa chápe. Bude ti chýbať mať niekoho o 2:00 v noci, keď nemôžeš spať.

A budeš ľutovať, že si jej kedy ublížil.

Ona bola jediná vec v tvojom živote, pri ktorej si sa skutočne cítil, že tvoj život má zmysel, a ty si to zničil.

A kvôli čomu? Aby si sa mohol zabávať s inými dievčatami, ktoré sa o teba nezaujímali? Ona ti dala všetko, urobila by pre teba všetko, bola lojálna, milovala ťa viac ako samú seba, uvedomíš si, že pre teba bola ochotná ísť aj do pekla a späť.

A teraz, keď sa pohla ďalej, keď je šťastná s niekým iným, si ty sám. Aj keď si s niekým iným, stále sa cítiš sám, lebo si uvedomuješ, že ona bola tá pravá.

Ona bola tá pravá, ktorá ti bola súdená. Tá pravá, ktorú miluješ. A ty si ju odhodil, lebo si sa nudil.

Tvoji priatelia ti povedia, že si to pokašľal, tvoja rodina ti bude stále pripomína ako veľmi ju mali radi a ako si to všetko zničil. A ty budeš vedieť, že nechať ju ísť bolo tvojou najväčšou chybou v živote. Možno ti to bude trvať pár mesiacov, zopár rokov, ale keď ti to dôjde, bude to pekelne bolieť.

A vtedy zistíš, ako veľmi trpela. Konečne pochopíš ako sa cítila, a už navždy to budeš ľutovať, to ti sľubujem.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Raz oľutuješ čo si jej urobil”