Ak sa ho rozhodneš milovať, tak ho miluj takto…

Miluješ ho.

Ak by si ho nemilovala, hlavne by si s ním vôbec nebola. Ale keďže si žena, ktorá si ma vybrať medzi mysľou a Tvojím srdcom kľudne sa môže jedného dňa stať, že ho budeš milovať úplne nesprávne.

Vzťah je ako kľudná noc, keď svieti mesiac. A tak ako sa niekedy môže stať, že temný mrak zakryje biely mesiac, môže sa stať to, že si ho nebudeš vážiť ako by si zaslúžil. Si len človek, ktorý robí chyby. Stále však dúfam, že ho budeš milovať tak, ako si zaslúži a to celý svojím srdcom. Veď si mu to sľúbila. Chcem, aby si si zapamätala na ten pohľad, ktorý ti venoval, po ktorom si cítila tie známe motýliky v brušku. V tom momente si do ruky mohla zobrať papier a pero a písať mu zamilované texty. Dostala si inšpiráciu a lásku, keď ti otvoril svoje náručie cítila si v ňom svoj domov. Bol pre Teba majákom, ktorý na Teba svietil a ukazoval cestu cez hlboký oceán do miest, kde musíš prísť. Pamätaj si na ten deň, keď si sa pozerala do jeho očí a Tvoja duša vedela, že si našla to správne miesto.

A presne preto, čo robíš a ako držíš jeho ruku je dôvod, že ho nemôžeš nechať len tak odísť, každá časť Teba, ho miluje a on každú časť Teba chápe a starostlivo s nimi narába.

Ak mu budeš dôverovať, tak budeš vedieť, že urobí všetko preto aby ťa miloval. Bude na Teba dávať pozor a nedovolí, aby si spadla. Vaše priamky sa v tom nekonečne pretli, a to je dôvodom prečo je teraz váš život spoločný. Tak ako sa k nemu správaš, tak na neho vplývaš a cíti sa dobre. Musíš si uvedomiť, že vedome alebo nevedome držíš jeho srdce, jeho osobnosť a identitu.

Uvedomenie si toho, ako sa človek cítil a čo má za sebou je naozaj cenná informácia, vieš presne ktorým situáciám sa musíš vyhnúť. Každý už zažil pocit, keď ležal vedľa niekoho, kto bol jeho svet alebo životom no bol to omyl. Preto by si mala s jeho citmi jednať opatrne. Keď mu povieš, že nie je moc dobrý, zničíš jeho city. Nechce, aby si ho súdila, že nie je dostatočne dobrý, si jeho posledná vec na ktorú myslí, keď ide spať alebo jeho prvá, keď sa ráno zobudí.

Chce veriť, že budeš jeho podpora a máte spoločné plány do budúcnosti. Niekedy sa cíti, že má toho celého dosť a chce iba byť v Tvojom lone ako bezbranný človek.

Viem, že bude pri Tebe keď sa mu stane niečo zlé, pri omyloch a iných chybách ale pamätaj si, že bol dôvodom, prečo si znovu začala veriť na lásku. Nemiluj ho iba preto, keď Ti so všetkým dokázal pomôcť ale aj preto, že je ho existencia a láska tu bude pre Teba. Ak pocíti, že je tu iba na to, aby vyplnila Tvoje prázdne miesto, tak to zistí a zničíš ho. Je ako ty, nedokonalo dokonalý. Potrebuje a chce aby si ho videla so všetkými zraneniami a problémami.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ak sa ho rozhodneš milovať, tak ho miluj takto…”