Máte pri sebe anjela strážneho? Takto to jednoducho zistíte aj vy!

Každý z nás už aspoň raz za život zažil stav osamelosti a strachu. Ak by ste sa však zrazu ocitli na opustenom ostrove úplne sám, vedzte, že váš strážny anjel je vždy s vami. A možno nebude jediný!

Anjela strážneho má každý človek. Je zaslaný z zhora, aby nás ochránil a priviedol na správnu cestu. Kresťania veria, že anjeli strážní sú bytosti, ktoré sa s človekom spájajú už pri jeho krste a zostanú s ním až do smrti ako ochráncovia a pomocníci pri dobrých skutkoch.

Iní veria, že sú to duše ich zosnulých blízkych, ktorí zostali na tomto svete kvôli ochrane a varovaniam.

Tak či onak, je pekné vedieť, že je niekto alebo niečo, čo nás chráni pred nešťastím a nebezpečenstvami. Angela Pearl astrologička a odborníčka na tarotové karty s 20-ročnými skúsenosťami sa rozhodla vyriešiť túto problematiku.

Pokračujte v čítaní nášho článku a dozviete sa, ako rozpoznáte, či sa vo vašej prítomnosti nachádza anjel strážny a ako započuť jeho rady.

Pierko Prvým a najvernejším znamením je pierko. Môže byť akejkoľvek farby – ide o pripomienku, že vaši ochráncovia sú nablízku, milujú vás a podporujú. Zvlášť silné znamenie je okamih, keď objavíte pierko na veľmi neobvyklom mieste. V prípade, že ho tam uvidíte, je to pripomenutie, aby ste požiadali strážnych anjelov o pomoc a radu, pretože vy svoj daný problém nedokážete vyriešiť vlastnými silami.

Zvonenie v ušiach Jedná sa o veľmi bežný spôsob komunikácie medzi anjelmi a ľuďmi. Zvonenie v ušiach môže signalizovať, že anjeli sú blízko a v prípade potreby pripravení vás utíšiť. Zvonenie v ušiach tiež naznačuje, že vaše kroky a myšlienky sú v tomto momente správne a dôležité. Ak cítite tento zvuk, vedzte, že anjeli vám hlásia, že ste na správnej ceste.

Dúha „Tí, ktorí duhu nepotrebujú, tí ju neuvidia!“ – tvrdí Angela. Ak zbadáte dúhu v období, keď musíte urobiť dôležité životné rozhodnutie, môžete sa pokojne nadýchnuť, pretože ste už našli správne riešenie. V prípade, že myslíte na vášho strážneho anjela, poproste ho, aby vám dal znamenie. Dúha, ktorú potom uvidíte, bude odpoveďou na to, že su vo vašej blízksoti a počujú vás.

MinceAk nájdete mince alebo papierové peniaze, je to znamenie, že vám strážny anjel pomáha. Možno vám niekto dal mincu, alebo ste ju našli na ceste, venujte pozornosť dátumu uvedenému na peniazoch. Hovorí vám niečo?Požiadali ste svojich anjelov o finančnú pomoc? Na čo ste mysleli, než ste si všimli mincu? Mince môže byť tiež znamením od blízkeho človeka.

TeplotaNáhle pocity príjemného tepla, ktoré sa tiahne po celom môže byť upokojujúca náruč strážneho anjela.

Elektrina Ak sa vám z ničoho nič zasvieti lampa, bude blikať svetlo alebo sa váš televízor bude sám zapínať a vypínať, vedzte, že anjeli sú blízko!

Mraky Keď sa človek nachádza v zmätenom, smutnom či depresívnom stave, potrebuje jednoducho podporu zhora. Ak počas tohto nepríjemneho obdobia uvidíte na nebi oblak v tvare srdca, ide o znamenie, ktoré hovorí, že láska a šťastie vás už čoskoro navštívia. Musíte už len veriť, že všetko zlé sa na dobre obráti.

Neprehliadnuteľné znamenia Už ste niekedy premýšľali nad niečim a náhodne ste dostali odpoveď vo forme vyhrávania pesničky alebo obálky časopisu s kričiacim textom? Mne osobne sa to stáva pomerne často! Zhoda znamení zaslaných z oného sveta vás len presvedčí o tom, že sa nachádzate na správnej ceste. Zamerajte sa viac na vaše pocity, načúvajte svetu okolo vás a strážny anjel tak bude mať ľahšiu cestu dostať sa k vám.

VôneAk z ničoho nič zacítite príjemnu vôňu bez zrozumiteľného dôvodu, môže to byť znamenie, že sa vo vašom blíkom okolí nachádza anjel strážny.

Akonáhle nadviažete kontakt so svojím anjelom strážnym, dostanete pomoc pri prekonávaní životných problémov. Pochopíte, že máte neviditeľného pomocníka a chráncu, ktorý je vždy tam, kde potrebujete.

Anjeli majú veľa spôsobov, akými dávajú vedieť o svojej prítomnosti. Je možné, že ste ich cítili iným spôsobom, ktorý nie je popísaný v tomto článku. Avšak, pri myšlienke, že sú vo vašej blízkosti, sa môžete naladiť na správnu vlnu a reagovať na znamenia, ktoré od nich dostávate.

Sledujte znamenia! Dodá vám to pocit istoty a podpory, ktorý je pre každého človeka nesmierne dôležitý.

Zdieľajte tieto informácie aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti, možno sa medzi nimi nájde niekto, kto skutočne potrebuje!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Máte pri sebe anjela strážneho? Takto to jednoducho zistíte aj vy!”