Vedci vypočítali, aký vek majú najkrajšie ženy. Strach zo starnutia je zbytočný

Britskí a americkí vedci nás vždy potešia rôznymi zábavnými výskumami. Tentokrát sa rozhodli vypočítať priemerný vek ženy, ktorá sa nachádza v rozkvete krásy.

Až donedávna všetci tvrdili, že nežnejšie pohlavie vyniká svojou krásou do 30.roku, ktorá sa postupne začne vytrácať. Avšak výsledky novej štúdie vás môžu prekvapiť a zároveň potešiť!

самый красивый возраст женщины

Ak chcete zistiť, v akom veku sú ženy najatraktívnejšie, americkí vedci analyzovali vek najkrajších žien našej doby. Výsledky sú nasledovné…

Vyzerá to tak, že moderný kozmetický priemysel nie je len o vyhadzovaní peňazí, ale o skutočne efektívnych spôsoboch, ktoré dlhodobo pomáhajú ženám uchovať si svoju krásu a mladosť. Podľa štúdií špecialistov z Bostonskej univerzity, pred 30-40 rokmi sa priemerný vek najkrajších žien pohyboval okolo 33.roku života. V súčasnosti sa toto číslo vyšplhalo na 38.

Na základe toho sa uskutočnil výskum o ženách, ktoré sa za posledných 20 rokov objavili v magazíne People.

Samozrejme, 38 rokov je len priemerný vek žien, pretože napríklad 59-ročné Sharon Stone a Michelle Pfeiffer sú ešte stále uznávané ako jedny z najkrajších žien spolu s 50-ročnou Juliou Roberts.

Takže, milé dámy, nebojte sa zostarnúť a nevnímajte mladé 20-ročné ženy ako svoju konkurenciu. Skutočnosť je taká, že v súčasnej dobe zástupkyne nežnejšieho pohlavia sú s pribúdajúcim vekom čoraz krajšie a krajšie. Pozrite sa na zopár svetových či domácich herečiek, ktoré začali po 35-ke vyzerať omnoho lepšie a mladšie ako keď mali o 5 či 10 rokov menej.

расцвет женской красоты

 

Neexistujú škaredé alebo staré ženy, existujú len tie, ktoré si doteraz neuvedomili svoju krásu. Zdieľajte zaujímavý prieskum so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach!

zdroj:chillin.sk

foto:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vedci vypočítali, aký vek majú najkrajšie ženy. Strach zo starnutia je zbytočný”