Má iba 5, ale o botoxe už vie všetko. K čomu až vedú detské súťaže krásy?

Privádzajú ich sem rodičia!

V roku 2011 svet prvýkrát uvidel šou Toddlers&Tiaras. Je to americký zábavný program a zároveň aj detská súťaž krásy, píše Upsocl.

Pre niektorých ľudí to bolo ako skutočné zjavenie: ukázalo sa, že v dnešnej dobe môžete botox pichnúť aj 8-ročným dievčatám a v šiestich rokoch už môžete mať za sebou skúsenosti až z 300 konkurzov!

1) Britney Campbell.

abcnews.go.com

Skúste si to predstaviť: raz za tri mesiace matka vodila dcéru ku kozmetičke na botoxové injekcie a depiláciu, aby jej dcéra nebola «horšia ako ostatní».

Všetky tieto kozmetické úpravy musela Britney podstúpiť, aby sa mohla zúčastniť mnohých detských súťaží krásy.

Matka Britney vyhlásila: všetko sa robím s dcériným dobrovoľným súhlasom. Sociálna služba však napokon dievča z tejto „pokrokovej“ rodiny odobrala.

2) Madison Campbell.

upsocl.com

Matka tohoto dievčaťa, kozmetička Moya Campbell, každý mesiac minula okolo $8 000 na oblečenie, doplnky a kozmetiku pre svoju dcéru a tiež na cesty na konkurzy na medzinárodné detské súťaže krásy.

Nielen, že rodina kvôli takémuto plytvaniu peňazí takmer zbankrotovala, ale aj dievča sa im vo veku 9 rokov úplne vymklo spod kontroly. Mávala hysterické záchvaty, dožadovala sa nového oblečenia a luxusnej kozmetiky.

Aby si s dcérou dokázala poradiť, matka sa obrátila na populárnu televíznu šou «Super opatrovateľka». Pod dohľadom psychológov sa napokon Madison podarilo vrátiť k normálnemu spôsosbu života.

3) Anna Klimovec.

upsocl

Kráska z Ukrajiny, Anna Klimovec, sa stala víťazkou medzinárodnej detskej súťaže talentu a krásy „Little miss world & little mister world“ v roku 2015.

Malí súťažiaci sa predvádzali v národných kostýmoch, predstavovali slávne historické a rozprávkové postavy. Podobne ako na dospelých súťažiach krásy, mali aj prehliadku vo večerných róbach.

Samozrejme Anna sa nestala obeťou nerozumnej mamy a neskončila ako botoxová bábika. Môžete si však len predstaviť, aké ťažké pre ňu museli byť všetky konkurzy a účasti na súťažiach krásy.

4) Aira Brown.

upsocl

Je to dieťa s anjelskou tváričkou, porovnávajú ju so skutočnou živou bábikou. A je ťažké s tým nesúhlasiť! Takmer od plienok sa zúčastňuje rôznych súťaží krásy. Až kým jej v troch rokoch nezačali jej prirodzene blond vlasy tmavnúť.

Jej mama sa nemohla zmieriť s tým, že farba vlasov jej maličkej princeznej bola zrazu nevýrazná. Podnikateľská matka sa teda rozhodla ísť proti prírode: vrátila dcére zvyčajný blond pomocou farby na vlasy.

Žena trvá na tom, že Aire sa páčia neustále fotenia, konkurzy a všeobecná pozornosť, a mnohé procedúry krásy, ktoré musí podstupovať jej nerobia žiaden problém.

5) Rodina Edlington.

upsocl

Tento pár má šesť detí. Všetky do jedného sa pravidelne zúčastňujú rôznych súťaží krásy. Mladšie deti sa už od malička učia robiť make up a nosia len najmódnejšie oblečenie.

Natalie Edlington neverí, že súťaže krásy by mohli skaziť charakter jej detí. Hovorí, že tieto súťaže im pomáhajú zostať deťmi dlhšie. Okrem toho sa získajú veľa užitočných návykov.

Vďaka účasti na takýchto podujatiach, podľa slov Natalie, jej deti získajú morálnu silu, naučia sa vyrovnať so životnými ťažkosťami a problémami, prekonávať prekážky k úspechu; okrem toho deti ten proces súťaží aj baví.

6) Eden Wood.

upsocl

Už v šiestich rokoch malo toto dievča za sebou 300 rôznych súťaží krásy. Stala sa jediným zdrojom príjmu pre celú rodinu, prakticky pracovala rovnako ako dospelá.

Teraz má 11 rokov a svoje šťastie skúša na hereckom poli. Teraz už staršia Eden nemá parametre modelky, dievča pribralo a jej detské roztomilé črty a anjelský šarm rokmi jednoducho zmizli.

7) Alana Tomson («Honey Boo-Boo»).

upsocl

Alana Tomson je najznámejšia pod prezývkou «Honey Boo-Boo». Často ju môžete vidieť v populárnych amerických telešou. Vo svojom veku sa už naučila šokovať verejnosť. O jej výmysloch vie celý internet.

Dieťa sa smeje pri pohľade na peniaze, kričí a až sa zadúša ohromným smiechom. Ako sa ukázalo, nekonečnú energiu berie z energetických nápojov! Jeho mama mu totiž dáva piť nápoj z limonády a práve energetických nápojov. Ešte stále vám je do smiechu?

Samozrejme, že ženu za podobné chovanie odsudzujú, ale stačí sa pozrieť na veselú Boo-Boo a spravodlivý hnev morálky sa hneď vyparí.

8) Maddy Jackson.

upsocl

Na účte Maddy Jacskon je jeden z najšokojúcejších incidentov: na jednej súťaži krásy sa dievčatko pred porotou objavilo s upraveným hrudníkom, vypuklým zadkom a perfektným make-upom. Na hlave malo parochňu v štýle Marilyn Monroe.

ГHruď a zadok sa našťastie ukázali ako vypchávky. Chvalabohu! Ale matka dievčaťa v tom nevidí nič zvláštne.

«Pre niekoho to môže vyzerať zvláštne, ale… pre moju rodinu je to normálne. Áno, Maddy mala falošné prsia, ale pre moju dcéru to bolo niečo ako darček».

9) Dickey Paisley.

 

upsocl

Toto dieťa sa vo veku iba troch rokov objavilo na verejnosti ako prostitútka z filmu s Juliou Roberts.

Paisley sa objavila na pódiu v tesných mini-šatách, čiernych lakovaných čižmách, svetlej parochni a s make-upom. Matka priznala, že jej dcéra nemá rada vystupovanie pred publikom, ale sladkosti a hračky ju pomáhajú presvedčiť.

Dievčatko sa už od jedného roka muselo učiť procedúry ako manikúra, pedikúra a aplikácia vlastného make upu.

10) Lilly Novikova.

upsocl

Dievča sa v kozmetickom priemysle pohybuje už od dvoch rokov. Svoj prvý titul získala, keď mala 5 rokov. Ako na bežiacom páse podpisuje kontrakty na reklamy a fotenia detského značkového oblečenia.

Matka dievčaťa dokonca skončila s prácou, aby mohla podporovať svoju dcéru.

„Sme obyčajná ruská rodina z Nižného Tagila, po nociach si netlačíme peniaze, vtiahol nás len nebezpečný vír týchto súťaží krásy“.

Podľa slov Lillynej mamy, si jej dcéra už dávno zvykla na kozmetiku, a vo svojom detskom veku používa celý rad prípravkov na pokožku a kozmetických nástrojov.

A ako sa vy staviate k týmto súťažiam? Prihlásili by ste tam aj vaše dieťa?

zdroj:upsocl.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Má iba 5, ale o botoxe už vie všetko. K čomu až vedú detské súťaže krásy?”