Naivná Slovenka! Žena si myslela, že jej cudzí človek dá 1 milión eur len tak. Ešte prišla aj o svoje peniaze

Každý z nás pozná príbehy starších ľudí, ktorí boli oklamaní šmejdmi, alebo vykradnutí po tom, čo si do bytu či domu vpustili cudzích ľudí. Nie je to neobvyklé, že sú dôverčivejčí ako mladí ľudia, no výnimka potvrdzuje pravidlo.

V uplynulých dňoch sa stala podivuhodná vec. Mladá, len 23 ročná žena z zo Starej Ľubovne uverila, že jej chce náhodný človek darovať 1 milión eur.

Cudzí muž ju oslovil na internete s príbehom, v ktorom vyhrala veľkú sumu peňazí. Netušíme, či sa zapája do nejakej súťaže alebo si myslela, že vyhrať sa dá aj bez toho aby súťažila. Kto vie.
Muž jej však povedal, že takú veľkú sumu peňazí, 1 milión eur, jej nemôže previesť na účet bez toho, aby zaplatila drobné poplatky, ktoré s tým súvisia.

 

Žena bola celá natešená a tak mužovi bez dokladov poslala 385 eur. Nakoniec sa ukázalo, že na účet jej žiadna suma nepríde. Muž ju vlastne presvedčil tak, že jej poslal falošnú darovaciu zmluvu, kde sa zaviazal jej tie peniaze poslať.

Ľubomíra zo Starej Ľubovne už však nikdy neuvidí ani svojich 385 eur a ani 1 milión eur. Dávajte si pozor na podozrivé ponuky a zdieľajte tento článok, aby sa o tomto dozvedelo čo najväčšie množstvo ľudí.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/photos/a.1522428691120681/2150490368314507/?type=3

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Naivná Slovenka! Žena si myslela, že jej cudzí človek dá 1 milión eur len tak. Ešte prišla aj o svoje peniaze”