Podľa žilinských poslancov, je normálne poskytovať 80 dôchodcom len jednu kúpeľňu! Fotky len pre silnejšie povahy

Doposiaľ ste už na našej stránke mohli vidieť nejeden článok, ktorý bol venovaný špinavým nemocničným izbám, či školským internátom, za ktoré by sa mala slovenská vláda hanbiť.

Čo je však ešte horšie, dostali sa k nám fotografie zo žilinského Centra sociálnych služieb Letokruhy, kde sa zdržiavajú dôchodcovia, ktorí platili celý život dane a pracovali na výplaty slovenských politikov. Čo však týmto chceme povedať je to, že úbohí dôchodcovia musia žiť v podmienkach, ktoré neprajeme ani nepriateľom. Upozorňujeme, že na tejto fotografii je kúpeľňa pre 80 seniorov. Nie, nepridali sme tam nulu náhodou, kúpeľňa vážne nie je pre 8 ľudí, ale pre 80!!

Martin Kapitulík / facebook.com

Fotografiu na svojom Facebooku uverejnil kandidát na primátora žilinskej radnice Martin Kapitulík. Áno, možno to je spojené s tým, že sa blížia voľby, no na tento problém už bolo potrebné upozorniť dávno!

Spolu s fotografiou pridal pán Kapitulík aj tento príspevok:

 

Kandidát na primátora chcel tento problém vyriešiť vypracovanám návrhu na obnovu tohoto zariadenia, no terajšia Županka, Erika Jurinová tvrdí, že to má ešte čas a tento návrh by vôbec neprešiel, pretože kúpeľňa ešte nehorí a vôbec nie je v zlom stave. Ked‘ sa jej na tento problém pýtali médiá, reagovala už úplne inak a sama chce tento problém vyriešiť. 

zdroj:topky.sk

 

Aby toho na vás nebolo málo, pozrite si aj hrôzostrašné fotografie z nemocníc na Slovensku:

Fakultná nemocnica v Trenčíne:
Tabuľa Hanby / facebook.com

Nemocnica v Nových Zámkoch:

Nemocnica s poliklinikou Svätého Lukáša v Galante:

Ked‘ si musíte sami vymyslieť ako Vás budú liečiť, pretože nemajú dostatočné vybavenie….

zdroj:emefka.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Podľa žilinských poslancov, je normálne poskytovať 80 dôchodcom len jednu kúpeľňu! Fotky len pre silnejšie povahy”