Pred 14 rokmi jej poslal darček na Vianoce a sľúbil jej, že sa s ňou ožení. Svoje slovo dodržal! Takto vyzerajú teraz

Veríte na osud? Mnoho ľudí je pri tejto téme skeptických, pretože podľa ich názoru si sami určujeme, ako bude náš život vyzerať.

Zdá sa však, že osud vie zmeniť životy aspoň niektorých ľudí. Američan Tyrell Wolf a jeho filipínska manželka Joanna sú toho jasným dôkazom.

Aj roky po tom, čo sa zosobášili (písal sa rok 2014), ich milostný príbeh naďalej inšpiruje ostatných ľudí. Začalo to obyčajným dobrým skutkom, keď boli obaja ešte deti.

Išlo o vianočný darček…

V roku 2000 dostala mladučká Joanna vianočný darček od mladého Tyrella, ktorý žil v americkom štáte Idaho. Krabica, odoslaná prostredníctvom charitatívnej organizácie Samaritan´s Purse´s Operation Christmas Child, obsahovala malé hračky a iné predmety.

Nachádzala sa tam aj Tyrellová fotka, na ktorej bolo uvedené jeho meno a adresa.

Joanna sa pokúsila Tyrellovi poslať list, v ktorom mu poďakovala, no on bohužiaľ nič nedostal. Dievčaťu to nedalo a inšpirovalo ju to k tomu, že ho o pár rokov neskôr vyhľadala na sociálnej sieti Facebook a kontaktovala.

Hoci sa Tyrell zo začiatku odmietol stať jej priateľom, nakoniec jej požiadavku na priateľstvo akceptoval a čoskoro sa z nich stali priatelia.

Takto sa začala ich komunikácia – od priateľstva k láske.

V roku 2013 sa Tyrell nakoniec rozhodol, že príde Joannu navštíviť na Filipíny. Nehľadiac na prvotnú ostražitosť, boli obaja nadšení, že sa mohli spoznať aj osobne.

„Hneď ako som uvidela jeho tvár, bola som ohromená pocitom, ktorý ma začal napĺňať.“ povedala Joanna, „Bola som tak šťastná, že som sa rozplakala.“

Tak ako mnohí kresťania, aj oni verili, že všetko sa deje z vôle Božej.

Tyrell si uvedomil, že skutočnosť, že ho Joanna našla aj po toľkých rokoch, nebolo žiadnou náhodou. Po niekoľkých návštevách mladý muž požiadal o požehnanie Joanninho otca a požiadal ju o ruku!

Pochopil, že ona je tá pravá. V októbri 2014 odleteli do Idaho, kde na ranči Tyrellových rodičov usporiadali svadobný obrad a oslavu.

Čo sa dialo potom?

Pár bol vďačný charitatívnej organizácii, pretože práve vďaka nej to všetko začalo. Preto svojich svadobných hostí požiadali, aby im namiesto drahých darčekov doniesli krabice s rôznymi vecami na podarovanie.

„Chceli sme sa jej za to nejako odmeniť a urobiť ju súčasťou našej oslavy,“ povedal Tyrell.

V súčasnosti Tyrell a Joanna žijú šťastne s ich prvorodeným synom mužovej rodnej krajine.

Krása, čo poviete?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Pred 14 rokmi jej poslal darček na Vianoce a sľúbil jej, že sa s ňou ožení. Svoje slovo dodržal! Takto vyzerajú teraz”