VIDEO: Revízori v Bratislave zložili na zem muža bez lístka! Po ich zásahu prišla aj polícia!

Je možné, že sa sa to stalo aj vám. Pokojne cestujete v mestskej hromadnej doprave vašeho mesta a v tom momente zistíte, že ste si zabudli štiknúť lístok alebo vám skončila platnosť mesačného lístka, ktorí ste si zakúpili. Ihned‘ po tom vystúpite a idete si kúpiť lístok, pretože nechcete tŕpnuť, keby sa v autobuse náhodou objavil revízor a vy by ste museli platiť nemalú pokutu. Niekto si svoju povinnosť so štikaním lístkov neplní naschvál a najmä takýchto ľudí revízovi vyhľadávajú.

V septembri sme zaregistrovali zvýšený pohyb revízorov v Bratislave, pretože sa semester na vysokých školách začal a nie všetci študenti sa stihli oboznámiť s tým, ako to v našom hlavnom meste funguje.

Tento týždeň sa v Bratislave odohrala dráma, pri ktorej muž skončil na zemi. Do linky číslo 91 nastúpili revízori a po krátkej chvíli začali kontrolovať ľudí v autobuse. Netrvalo dlho, kým našli jedného bez lístka a ten začal klásť odpor. Skončilo to až tak, že ho revízori museli pritlačiť k zemi a zavolať políciu, pretože bol príliš agresívny. Vodič autobusu bol nútení zastaviť a počkať na políciu.

Po zverejnení videa sa Slovensko rozdelilo na 2 tábory. Jeden tvrdí, že revízori konali správne a druhý tvrdí to, že na tento zásah nemali právo a podotkli, že „páni kontrolóri nemajú právo osobu len tak zadržať.“

Datje nám v komentároch vedieť, čo si myslíte vy.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: Revízori v Bratislave zložili na zem muža bez lístka! Po ich zásahu prišla aj polícia!”