Ako si ochránite dom od závisti a vyhnete sa konfliktom v rodine? S týmito tipmi sa vám bude žiť lepšie. Funguje v každej domácnosti

Stáva sa vám, že sa doma často hádate s partnerom či inými členmi rodiny? Dôvodom môže byť nahromadenie zlej energie vo vašom príbytku. Ako sa pred tým ochrániť a vyhnúť sa tak problémom? Ponúkame niekoľko tipov!

Závisť druhých ľudí dokáže narušiť šťastie vás aj vašej rodiny a priniesť vám do života nepríjemné prekážky.

V dnešnej dobe je zložité ochrániť sa pred negatívnou energiou iných ľudí, ktorí ju prinesú až k vám domov.

V prvom rade je nutné pravidelné očistenie domu od negatívnej energie. Budete potrebovať trochu svätenej vody, kostolnú sviečku a bylinky (estragón, medovka a vysušené lupienky ruže). Toto čistenie je potrebné vykonávať v 19. lunárnom dni každého mesiaca. Najskôr sa uistite, že mate všade poriadok a čistotu. Svätenú vodu zmiešajte s čistou.

Prechádzajte sa po dome v smere hodinových ručičiek  od dverí k dverám a pokropte všetky uhly v miestnostiach.

Následne si zapáľte sviečku, prechádzajte sa s ňou rovnakým smerom po každej izbe a zastavte sa pri každom rohu.

Tam, kde bude sviečka praskať alebo dymiť, sa koncentruje negatívna energia. Sviečku si položte do misky alebo na tanierik v ktorom je soľ, aby mohla dohorieť až do konca. Zvyšok sviečky s použitou soľou zabaľte do handričky a nechajte doma nasledujúce 3 dni.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt family tumblr

Miesta s negatívnou energiou je potrebné očistiť dodatočne. K tomu si podľa rovnakej mierky pripravte estragón, medovku a lupienky ruží.

Vezmite zo zmesi a po štipke posypte tie miesta, kde sa zo sviečky dymilo alebo praskala.

O tri dni neskôr vyhoďte utierku, v ktorej je zabalený zvyšok sviečky so soľou. Urobte tak čo najďalej od vášho príbytku.

Zvláštnu pozornosť by ste mali venovať aj zrkadlám. Je potrebné pripomenúť, že po návšteve negatívne naladeného človeka plného závisti a rozrušenosti, by ste sa mali pustiť ihneď do práce.

Zvlášť intenzívne negatívna energia sa dokáže nahromadiť v zrkadlách.

Vezmite si svätenú vodu, a potrite ňou všetky zrkadlá vo vašej domácnosti. Tento jednoduchý čin vám prinavráti všetky pozitívne myšlienky a priania do vašej rodiny.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt candle tumblr

Ako sa vyhnúť konfliktom v rodine?

Pokiaľ máte časté nezhody v rodine, mali by ste zharmonizovať svoj priestor. Využite na to pár predmetov ktoré máte u seba doma.

Umiestnite pri posteli dve vázy so širokým dnom a úzkym hrdlom. Budete mať tak možnosť vyvážiť svoje osobné vzťahy.

Dve rovnaké okrúhle misky postavené v kuchyni pomáhajú neutralizovať hádky každodenného života.

Bambusové výhonky na okennej parapete v niekoľkých miestnostiach umožňujú, aby rozptýlili negatívnu energiu a popasovali sa s nenávisťou iných ľudí.

Je veľmi dôležité, aby ste začali venovať pozornosť znameniam. Po príchode návštevy, ihneď uvidíte zmeny v prostredí, v ktorom sa nachádzajú ľudia so zlými úmyslami. Nebojte sa preto ochrániť pred týmito silami.

Každý mesiac v 19. lunárnom dni si urobte očistu zlých energií vo vašich príbytkoch. Uvidíte, ako sa váš život zmení: hádky zmiznú, všetko vám pôjde ľahšie a vo vašej rodine bude prevládať harmónia a pokoj.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako si ochránite dom od závisti a vyhnete sa konfliktom v rodine? S týmito tipmi sa vám bude žiť lepšie. Funguje v každej domácnosti”