Moju kamarátku podvádzal jej muž s inou ženou, no na vine nebola jeho milenka, ale on

Moja známa sa dostala do milostného trojuholníka. Nie, ona nie je milenka. Je podvedená žena. No povedala by som, že ona neostala oklamaná, ale sama sa oklamala.

Nestranne som sledovala som jej príbeh, a pokúsil som sa pochopiť, kto je vlastne vinný : milenka, manžel alebo ona sama.

Najčastejšie je obviňovaná samotná milenka, ničiteľka usporiadanej rodiny. Ak si však do vyhľadávača zadáte “ ako sa pomstiť manželovej milenke“, môžete nájsť množstvo tipov na najzábavnejšiu a najsofistikovanejšiu pomstu, ktorá porušuje nielen normy morálky a etiky, ale aj zákon.

Milenka ženatého muža

Moja kamarátka spokojne žila v  manželstve so svojím manželom sedem rokov, vychovávali spolu syna a dcéru a nikto nič ani len netušil. Nesnažila sa udržať si svojho manžela, pretože ani by jej nenapadlo že ju podvádza.

Oslavoval všetky sviatky so svojou rodinou, spolu trávili víkendy, rodinná idylka bola narúšaná len „častými pracovnými cestami“.

„Naše manželstvo je len formalita, už niekoľko rokov spávame oddelene!“ –  uisťoval svoju milenku tento príkladný muž, ktorý sa  mimochodom len prednedávnom stal po druhý krát stal otcom.

„Toto všetko je kvôli deťom!“- uisťoval naivnú ženu, ktorá s ním niekoľko rokov spávala a očakávala, že pre ňu opustí rodinu.

A tak milenka zúrila na manželku, ktorá drží svojho manžela v zajatí. „Nedokáže pochopiť, že ju už nemiluje?“ – pomyslela si.

Keď si muž nedokáže vybrať medzi dvoma ženami, pravda vyjde na povrch. Manželka a milenka sa konečne stretli.

„Zničili ste našu rodinu a vzali ste mi manžela,“ – obviňovala milenku. Prichytená milenka to však popierala: „Prečo ste ho držali, keď chcel sám od vás odísť?“

„Robte čo chcete!“

vykríkol dramaticky muž a zbabelo odišiel na „naliehavé stretnutie“. Žena nedokázala uveriť tomu, že niekto, kto jej prisahal  a staral sa o ňu, sa môže ukázať ako zradca. Zdá sa byť nemožné šepkať slová lásky súčasne myslieť na inú.

S najväčšou pravdepodobnosťou je na vine ona, tá ho očarila a je vinná. Nie on, ktorý zmenil svoj život na nezmyselný a hlúpym podvodom zničil roky šťastia.

Čo si počať v takýchto prípadoch? Nemusíte sa ponáhľať kúpiť zbraň, aby ste ju zabili. Možno nevedela, že vaše manželstvo nie je len formalitou. Možno dokonca ani netušila, že sa neponáhľa domov k chorej mame, ale k zdravej manželke a deťom. Existujú naivné ženy, a existujú ešte naivnejší ľudia, ktorí  dievčatá. No existujú aj také, ktoré dokonale pochopia, že sa bavia s cudzím chlapom.

V každom prípade s milenkou nemusíte robiť nič. Logickejšie je cítiť spravodlivý hnev na skutočného vinníka, na toho kto to klamal obe strany, a sľuboval to, čo malo patriť len jednej z nich.

Čo si myslí bývalá milenka? Ako mohla pokojne spať?

Ale nie je lepšie zabudnúť na milenku a radšej spoznať toho, s kým žijete? Koniec koncov, manželstvo môže byť zničené aj zvnútra, nie vždy človekom zvonka.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Moju kamarátku podvádzal jej muž s inou ženou, no na vine nebola jeho milenka, ale on”