Neuveriteľný výkon predviedol Dušan Jánošík v šou Najväčší víťaz. Schudol 60 kíl, no udržal si váhu aj po šou?

Najväčší víťaz je názov markizáckej šou, kde sa nieľko ľudí s prebytočnými kilami prihlásilo a chcelo zmeniť svoj život od základov. Jeden z tých najúspešnejších je aj Dušan Jánošík, mladý chlapec, ktorý sa prebojoval takmer až na víťaza. Prvé miesto mu uniklo len tak tak.

Prvé miesto však vlastne nebolo najväčšou motiváciou pre väčšinu súťažiacich. Tí tam prišli schudnúť a to sa väčšine aj podarilo. Dušak počas súťaže schudol skvelých 61 kíl. Ked‘ sa do šou prihlásil, tento 21-ročný chlapec vážil 153,6 kg.

Dušan sa po súťaži stal veľmi pozitívnym a motivujúcim človekom. Je aktívny aj na Instagrame, kde takmer každodenne pridáva fotografie a takmer ku každej napíše aj svoje pocity. K jednej z jeho fotografií napísal toto: „A ako si kráčam, tak premýšľam, že aké sú zrazu tie kopce malé a ľahko zdolateľné. A tak som si uvedomil, že tie kopce sú stále rovnaké, to len, keď som tu bol naposledy, tak to som si niesol ešte jedného človeka na chrbte.“

https://www.instagram.com/p/BkQwArllFWQ/?taken-by=duskojanosik

https://www.instagram.com/p/BlI3cDYDN14/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Ble9XEhD_K0/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BkQT29PFxJp/?taken-by=duskojanosik

zdroj:markiza.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Neuveriteľný výkon predviedol Dušan Jánošík v šou Najväčší víťaz. Schudol 60 kíl, no udržal si váhu aj po šou?”