Existujú 2 pravidlá, ktoré môžu raz a navždy zmeniť váš postoj k manželstvu

Zbavte sa všetkých kníh a brožúrok o „tajomstvách sexu“, o hľadaní „dokonalého muža“, alebo o zvádzaní „nádhernej ženy“. Je to hotový nezmysel!

V oblasti vzťahov existujú dve skutočne fungujúce pravidlá. Sú aplikovateľné ako na ženy, tak aj na mužov. Avšak tí, ktorí ich nepoznajú, sú odsúdení na strácanie času a nervov pri nesprávnych ľuďoch.

Pravidlo č. 1: Vzťah by nemal byť zbytočne komplikovaný 

Ak je vám s človekom už od samého začiatku dobre a cítite sa v jeho prítomnosti príjemne, máte na 50% vyhraté. Ak ste sa práve spoznali, no smejete sa a rozprávate akoby ste boli starí známi, mali by ste vedieť, že je to váš človek.

A naopak: ak musíte tohto človeka neustále obskakovať, potom vedzte, že ste na zlej adrese.

Inak povedané, chlap, s ktorým dokážete ísť po 15 minútach na toalety v reštaurácii je lepší, ako ten, ktorému už 5 rokov píšete listy, no na žiaden ste doposiaľ nedostali odpoveď. Žena, ktorá o vás okamžite prejaví záujem, je lepšia, ako nedobytná kráska, ktorú by ste mali brať na dovolenky do Dubaja.

Jednoduchosť je dobrá. Zložitosť je zlá.

Neexperimentujte na sebe!

Pamätajte, že v žiadnom prípade by ste nemali niekoho hľadať, niekomu sa prispôsobovať a za niekým behať. Pretože ak to urobíte raz, budete v tom aj naďalej pokračovať. Naoplátku dostanete len novú porciu rozmarov.

Ak to nevyjde, netrápte sa. Verte, že v budúcnosti budete vďační za to, že to nebolo podľa vašich predstáv. Jednoducho sa s tým zmierte.

Komplikované vzťahy sú vhodné len pre tých ľudí, ktorí majú veľa voľného času alebo ich v krátkom čase všetko omrzí. Čo sa týka ostatných, tí si ničia imunitu, majú zlý spánok a nemajú chuť do jedla.

Nedávajte si komplikované vzťahy na svoje ramená. Je to ponižujúce a bezvýznamné. Tak či onak, vaša trpezlivosť jedného dňa praskne, prečo teda chcete testovať jej silu?

Pravidlo č. 2: Vzťah vám má prinášať radosť

To sa považuje za samozrejmosť. Ak sa radosť zo vzťahu premení na nešťastie, zatiahnite núdzovú brzdu a čo najskôr z neho vystúpte.

Nezvykajte si na hádky, rozbíjanie riadu a búchanie dverami. Táto cesta nikam nevedie! Hneď ako váš vzťah opustí radosť, začne strácať svoj význam.

Zdá sa to byť maličkosť, no koľko rokov ste museli znášať urážky a zamestnávať si mozog všetkými konfliktami!

Nerobte to! Hneď ako pochopíte, že vaše slová odoberajú radosť zo vzťahu, zatvorte ústa. Ak to neurobíte, váš vzťah sa začne rozkladať. Partner na vás neustále hádže vinu? Nedovoľte, aby vám vnucoval pocit viny. Utečte! Vzťah by mal byť o radosti.

A názor o tom, aby mal človek vzťah „kvôli našim deťom“, „lebo všetci to tak majú“, „zo zvyku“, „pretože horšie je to bez neho“, môžete smelo vyhodiť do koša.

Hlavné sú len tieto dve pravidlá. Zvyšok je len povrchnosť.

Súhlasíte s týmito tvrdeniami?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Existujú 2 pravidlá, ktoré môžu raz a navždy zmeniť váš postoj k manželstvu”