Toto je 6 párov zverokruhu, ktoré by sa radšej mali držať od seba

Prečo sa stáva, že dvaja ľudia nedokážu nájsť spoločnú reč? Mladí ľudia, ktorí sa len nedávno zosobášili a vyzerali, ako by si boli súdení, sa po niekoľkých rokoch takmer každý deň hádajú a pomaly si už nevedia prísť ani na meno.

 

Zdá sa, že vinníkom je astrologická nezlučiteľnosť.

Toto je 6 najnekompatibilnejších znamení zverokruhu…

  1. Rak a Váhy

Sú to ľudia, ktorí by sa nemali púšťať do spoločného vzťahu či manželstva. Faktom je, že Rak je veľmi citlivý a túži po pokoji, čo sa trochu nezlučuje s temperamentnou a nadmerne spoločenskou Váhou.

Rak je konzervatívny a na zmeny reaguje pomerne bolestivo. Ako sa teda môže zosúladiť s extravagantným zmýšľaním a nezvyčajnými činnosťami pochádzajúcimi od Váh? Áno, nijako! Dokonca aj v prípade, že medzi nimi vznikne láska či priateľstvo, je vysoko pravdepodobné, že to nevydrží dlho.

  1. Vodnár a Ryby

Medzi týmito dvomi znameniami nemôže byť žiadne priateľstvo či romantický vzťah. Ryby sú sebecké a neustále si vyžadujú pozornosť. Nebudú tolerovať ľahostajnosť od príliš sebavedomého Vodnára.

Ryby sú urážlivé a vzťahy s ostatnými budujú len s ťažkosťami. Vodnár sa dokáže prispôsobiť akejkoľvek životnej situácii a vyriešiť aj ten najzávažnejší konflikt. Aj to je jeden z dôvodov, prečo ich ľudia majú radi a vzhliadajú k ním s rešpektom. Vodnár sa v niektorých situáciách dokáže zachovať ľahkomyseľne a to už Ryby nedokážu len tak jednoducho zniesť.

  1. Strelec a Škorpión

Tieto dve znamenia sú príliš odlišné. Môžu si vybudovať neformálne alebo bližšie priateľstvá, no o láske a manželstve tu nemôže byť ani reč.

Škorpión vždy vie, čo chce a svoje záujmy si bráni až do úplného konca – či už v priateľstve alebo láske. Bude sa snažiť umierniť ľahkovážneho Strelca, ktorý sa zo života snaží čo najviac vyťažiť. Strelec len zriedkavo premýšľa o tom, čo bude zajtra, radšej žije v prítomnosti a riadi sa svojimi emóciami. Niet sa čomu čudovať, že Škorpiónovi to skôr či neskôr začne liezť na nervy. On je ten, ktorý si všetko plánuje dopredu a od svojho partnera očakáva podporu.

 

  1. Blíženci a Kozorožec

Rozumný, vyrovnaný a nenáchylný na unáhlené rozhodnutia – to je Kozorožec, ktorý si len zriedkakedy dokáže poradiť s častými výkyvmi nálad Blíženca. Ten sa neraz nechá uniesť svojimi emóciami a rozum sa presúva na druhú koľaj. Takéto správanie Kozorožec považuje za ľahkovážne a vrtošivý Blíženec sa tak dostane do vzťahu s konzervatívnym Kozorožcom.

  1. Panna a Lev

Tieto dve znamenia nemajú žiaden dôvod na vytváranie vzťahov. Lev sa vždy usiluje byť nadriadeným partnerom, no v prípade chladnokrvnej a rozvážnej Panny, ide o takmer nesplniteľný cieľ.

Lev nepočúva často kritiku na svoju adresu a Panna je náchylná na odsudzovanie a analyzovanie činov a chýb iných ľudí. Okrem toho, Panna potrebuje vždy niekoho poučovať, čo je pre Leva neakceptovateľné. Puntičkárstvo a starostlivé plánovanie budúcnosti spôsobuje u Leva zmätok, zatiaľ čo Panna nerozumie, prečo by mal človek získať veci okamžite.

  1. Býk a Baran

Tento pár si nesadne ani v priateľstve ani v láske. Nadmerná tvrdohlavosť Barana vytvára vo vzťahu mnoho problémov. Nikdy nepociťuje podporu zo strany svojich blízkych, hoci mi ju skutočne poskytujú. Z tohto dôvodu nedokáže nájsť spoločný jazyk s pozorným a stabilným Býkom.

Býci uprednostňujú zábavný, plnohodnotný život. Barani sú často chladnokrvní a neschvaľujú prejavy citov zo strany ich partnera Býka. Pravdou je, že sa v ich spoločnosti nudia.

Nezúfajte, ak ste sa uvideli na tomto zozname. Prečítajte si aj hodnotenie znamení, ktoré to spolu vydržia až do konca života!

  1. Rak a Ryby

Jeden v druhom nájdu to, čo vždy hľadali. Rak inšpiruje Ryby v nových nápadoch. Niet divu, že pri vzájomnej spolupráci sú schopní dosiahnuť obrovské úspechy. Obe znamenia majú skvelo vyvinutú intuíciu, čo im pomáha vcítiť sa do nálady toho druhého a predpovedať ich túžby.

  1. Vodnár a Strelec

Mnohí ľudia považujú tento pár za príklad dokonalosti. Vzájomne sa inšpirujú a nedostatok žiarlivosti napomáha chrániť nielen nervové bunky ale aj dobrú náladu. Obaja rešpektujú svoju nezávislosť a práve toto je tajomstvom úspechu ich vzťahov.

  1. Blíženci a Váhy

Obe tieto znamenia milujú zábavu a neustále hľadajú nové zážitky. Nezaťažujú sa každodennými problémami a uprednostňujú rýchle radovánky pred hlbokými citmi. Aj napriek zjavnej ľahkosti si navzájom dokonale rozumejú, vďaka čomu tvoria unikátny pár.

  1. Škorpión a Kozorožec

Kozorožec priťahuje Škorpióna svojou starostlivosťou a usilovnosťou. Škorpión je schopný premeniť život Kozorožca na nikdy nekončiacu oslavu. Zvyčajne uzavretý Kozorožec pod vplyvom emocionálneho Škorpióna odhalí všetky svoje skryté schopnosti. Prejavy žiarlivosti zo strany Škorpióna Kozorožcovi nevadia, práve naopak, sú prípady, kedy im to lichotí.

  1. Panna a Býk

Býk a Panna majú podobné záujmy, majú radi to isté a dokážu sa tešiť z rovnakých vecí. Praktickosť Panny dopĺňa pracovitosť Býka vďaka čomu vytvárajú úspešný tandem, ktorý dokáže mnoho dosiahnuť. Obe znamenia sa zameriavajú na budovanie svojho rodinného hniezda, ktoré budujú s láskou a starostlivosťou.

  1. Lev a Baran

Ideálne znamenia, ktoré si sadnú najmä z emocionálnej stránky. Energia sa vynásobuje dvoma, takže potenciál tohto tandemu je obrovský. Spoločne dokážu prísť do úspešného konca v pomerne krátkom čase, za čo môžu poďakovať svojej kreativite.

Zodpovedá vaša životná skúsenosť s týmto článkom?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Toto je 6 párov zverokruhu, ktoré by sa radšej mali držať od seba”