back to top
utorok, 23 apríla, 2024

V januári 2019 budeme svedkami mimoriadneho splnu Mesiaca. Dôležité obdobie, pre všetky znamenia zverokruhu. Takto sa na neho pripravte!

21.januára 2019 sa uskutoční úplné zatmenie mesiaca, ktoré bude pozorovateľné z Európy, Afriky a USA.

Zatmenie bude prebiehať pod znamením Leva. Hlavným mottom tohto obdobia je „Za mier vo svete.“ Odolajte túžbe byť hrubým, nehádajte sa a neprejavujte negatívne emócie.

Všetky vaše kroky by mali byť zamerané na udržanie mieru vo vašom blízkom okolí – v rodine a v práci. To je jediný spôsob, ako si k sebe prilákať šťastie.

Toto zatmenie mesiaca ovplyvní oblasť pocitov a osobného života. Všetky emócie, ktoré v tom období zažijete, budú ostrejšie a intenzívnejšie.

Na jednej strane to je dobré, pretože v tomto stave sme schopní zmeniť svoj osud k lepšiemu. Na druhej strane, nadmerné prejavy srdcových impulzov môžu viesť k nepríjemným následkom. Preto sa ich skúste naučiť používať v správnom čase.

Zatmenie Mesiaca prinesie odplatu za činy, ktoré ste spáchali začiatkom mesiaca. Všetko, čo vytvoríte počas prvých dní nového roka vám prinesie ovocie až v polovici januára. Je preto nutné, aby ste sa na začiatok tejto osudovej udalosti dobre pripravili.

Môžu sa u vás vyskytnúť určité nezhody, hádky s inými ľuďmi a z ničoho nič môžete voči nim pociťovať podráždenie. Okrem toho budete prejavovať aj nadmernú dôveru, no nie je isté, či to bude vzájomné. Buďte opatrní, pretože Mesiac často utlmuje našu ostražitosť.

Je veľmi dôležité nájsť si v tento deň čas na to, aby ste boli sami so sebou. Zamyslite sa nad tým, čo ste dosiahli a čo vám naopak nevyšlo, čo chcete uskutočniť a ako to dosiahnuť. Uvedomte si svoje vnútorné konflikty, zistite, čo vám bráni dosiahnuť šťastie a radosť.

To vám nielen pomôže pochopiť samého seba, ale aj znížiť pocit úzkosti v tomto ťažkom období. Nezabudnite si do zatmenia Mesiaca vytvoriť zoznam veci, ktoré je nutné vykonať ešte pred ďalším zatmením.

Prabhu astrofotografia

Astrológovia poznamenávajú, že pred týmto dňom je nevyhnutné dosiahnuť uzmierenie so všetkými, teda prípade, že je to skutočne možné. Je potrebné, aby ste do nového obdobia vstúpili s mierom a harmóniou. V opačnom prípade to môže viesť k tomu, že vaše spory budú trvať niekoľko rokov či dokonca môžu prerásť v silné nepriateľstvo.

V tento deň je dobré venovať pozornosť nášmu vnútru, no počas každého zatmenia Mesiaca je nutné obrátiť vnímanie na rôzne aspekty. Tentokrát porozmýšľajte o svojich nepriateľoch. Čo sa stalo s vašim vzťahom? Možno ide o bezvýznamnú vec a nasal čas zakopať vojnovú sekeru, čo poviete?

Potrebujete prehodnotiť aj vaše vzťahy s blízkymi. Snažte sa o rovnosť, vzájomné porozumenie a rešpekt.

V žiadnom prípade by ste nemali nikomu želať niečo zlé, problémy alebo nepríjemnosti. Zabudnite na používanie zlých slov na adresu iných ľudí. Počas zatmenia Mesiaca, majú všetky naše slová opačný efekt.

Tak napríklad, ak budete niekomu želať, aby prišiel o prácu, budete to práve vy, koho vyhodia a človek, ktorému ste priali stratu zamestnania, získa povýšenie. Okrem toho, určite súhlasíte, že váš život nebude jednoduchší alebo lepší, ak sa život iného človeka rozpadne, dokonca ani v prípade, že si to zaslúži.

Mesiac najčastejšie kontroluje sféru osobných vzťahov, no keď sa nachádza v zatmení, prichádzajú problémy. Ľudia sa hádajú, pri rokovaniach je ťažké dosiahnuť kompromis a vznikajú problémy pri riešení dôležitých otázok.

To znamená, že všetky dôležité rokovania radšej odložte na inokedy a ak to nie je možné, snažte sa nepodľahnúť provokáciám, nezačínajte hádky a nepodporujte ich. Je lepšie, ak sa vo všetkých konfliktoch budete držať bokom a zaujmete neutrálny postoj.

Pociťujete na sebe vplyvy zatmenia Mesiaca?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

Newsletter

Prečítaj si

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

8 šikovných trikov s ktorými sa naučíte kupovať len kvalitné oblečenie

Stalo sa vám niekedy, že ste si kúpili úžasnú...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení nemocnice. Rozmýšľali ste niekedy, čo znamená? Pravdou je, že fialový motýľ vedľa postele novorodenca má...
Verified by MonsterInsights