Vtip Dňa: Mamu proste neoklameš

Peter chodil na vysokú školu a keďže sa mu internát po čase prestal páčiť tak si našiel útulný podnájom , nájomne nebola najlacnejšia zaležitosť a tak si našiel aj spolubývajúcu.

Keď sa ako tak zabývali Peter pozval svoju mamku na večeru, aby videla ,ako býva jej jediný syn. Počas večere si mamka nemohla nevšimnúť, že Petrova spolubývajúca Lucia je veľmi pekná.

Už dlho mala podozrenie, že Peter má vzťah so svojou spolubývajúcou a teraz bola ešte zvedavejšia. Pri jedle preto sledovala ich reakcie, bola zvedavá, či je medzi Petrom a Luciou niečo viac ako len pohľady.

Peter akoby čítal mamine myšlienky a tak hovori :”Ja viem, čo si asi myslíš, ale môžem ťa uistiť, že Lucia a ja sme len spolubývajúci.”Asi o týždeň neskôr prišla Lucia za Petrom a hovorí:”Od tej doby, čo tu bola tvoja mamka na večeri, nemôžem nájsť tú krásnu striebornú naberačku na omáčku. Myslíš, že ju zobrala

Peter hovorí:”Síce o tom pochybujem, ale pre istotu jej napíšem sms-ku .”Tak si sadol a napísal:Milá mama, ja nehovorím, že si zobrala naberačku na omáčku z môjho domu a nehovorím ani, že si ju nezobrala.

Faktom však zostáva, že chýba od tej doby, čo si tu bola na večeri. S láskou Peter .
Obratom mu prišla sms od mami a v nej stalo :

Drahý Peter, ja nehovorím, že “spíš” s Luciou a nehovorím ani, že “nespíš” s Luciou. Faktom však zostáva, že keby spala vo svojej vlastnej posteli, tak by už dávno našla naberačku na omáčku. S láskou mama.”

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Mamu proste neoklameš”