Dvojčatá sa takmer vyhladovali k smrti. Fotografie dievčat bojujúcich s anorexiou nie su pre všetkých

 

Modelingový priemysel sa v posledných rokoch stal miestom psychického teroru a motivovania vychudnutých modeliek k tomu, aby chudli aj napriek tomu, že im vidno snád‘ všetky kosti na tele.

Tento príbeh Mashy a Dashy je toho presným príkladom. Tieto len 14 ročné dievčatá od svojho útleho veku snívali o kariére modeliek a vždy si za tým stáli. Po tom, čo si ich jedna modelingová agentúra zobrala pod svoje krídla a nafotila s nimi pár fotografií, im povedala, že majú chudnúť aj ked‘ už vtedy boli samá kosť a koža.

Dievčatá vyzerali pred pár mesiacmi ešte ako zdravé tínedžerky.

Dnes však trpia vážnou psychockou chorobou – anorexiou. Dnes jedna z nich váži 40 a druhá 36 kilogramov.

Je takmer neuveriteľné, ako môžu modelingové agentúry robiť toto dievčatám, ktoré dospievajú a ich vývoj je stále v procese. Dvojčatá mali pôvodne 50 kilogramov, no po tom ako im agentúra povedala nech ešte schudnú aspoň 5 kilogramov, rozhodli sa ich počúvnuť, pretože pre kariéru by urobili všetko. Agentúra chcela, aby schudli z tváre a aby mali výrazné lícne kosti. Najprv prestali jesť vo včerných hodinách, potom jedli len jedno jedlo denne, ktoré malo len pár desiatok gramov a nakoniec nejedli takmer vôbec.

Tento rok v lete vyzerali naozaj veľmi chudo, no to, v akom stave sú teraz, je naozaj príšerné.

https://www.instagram.com/p/BThWOP2lePz/

Pred tým, ako sa rozhodli vydať na túto zničujúcu cestu to boli normálne, štíhle dievčatá.

 

Telá dievčat to pred pár týždňami absolútne nezvládli a ich srdiečka skolabovali. Ich matka však na liečbu nemá peniaze a preto im v nemocnici príliš nepomohli. Poslali ich domov, kde pomaly umierajú a veľmi sa trápia. Známe osobnosti z Ruska sa rozhodli týmto sestrám pomôcť a vyzbierať peniaze na ich liečbu.

Naozaj si nevieme predstaviť matku, ktorá nechá svoje deti ničiť samých seba a neposkytne im pomoc včas, respektívne ak by si to všimla skôr, možno by mali väčšie šance. Dúfame, že sa ich podarí zachrániť a budú opäť usmievavé mladé ženy.

zdroj: tv.nova.cz / prezenu.sk /  mirror.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dvojčatá sa takmer vyhladovali k smrti. Fotografie dievčat bojujúcich s anorexiou nie su pre všetkých”