Mantra lásky na rok 2019 pre všetky znamenia zverokruhu. Prečítate si tú svoju?

Láska je darom života. Mali by sme sa naučiť ako si ju vychutnávať, žiť s maximálnou intenzitou  a cítiť ju nielen telom, ale aj dušou.

Takto vyzerajú najdôležitejšie magické mantry lásky pre rok 2019, určené každému znameniu zverokruhu.

Baran: Verím, že skutočná láska je na mojej ceste a príde v pravý čas. Som pripravený/á prijať túto lásku s otvorenou náručou. Som pripravený/á naučiť sa skutočne milovať. Som pripravený/á stretnúť sa so svojou druhou polovičkou.

Býk: V tomto roku oslobodzujem svoju dušu od všetkých bolestných spomienok z minulosti, z komplikovaných reťazí a všetkých prekážok, ktoré blokujú moju cestu. Som pripravený/á žiť a milovať tu a teraz.

Blíženci: Zaslúžim si lásku o ktorej snívam. Zároveň sa naučím byť trpezlivý/á a urobím všetko možné, aby som si so svojou dušou vybudoval/a najkrajší vzťah na lepšie sebapoznanie.

Rak: Som obklopený/á láskou a všetko ide tak, ako má. Neponáhľam sa, pretože viem, že vesmír má pre mňa čarovný plán a čaká na mňa niečo nádherné.

Lev: Viem, že láska príde, keď moja duša bude pripravená prijať ju a dávať ďalej. Medzitým sa teším na svoju cestu, učím sa milovať a akceptovať nielen tie pozitívne vlastnosti, ale aj moje nedostatky.

Panna: Nie je to tak, že hľadám svoju spriaznenú dušu. Moja spriaznená duša hľadá mňa. V istom bode sa naše cesty spoja prostredníctvom nekonečnej, čistej, úprimnej a pravej lásky.

Váhy: Akceptujem všetky chyby, pretože mi pomohli rozvíjať sa, aby som sa dostal/a tam, kde som teraz. Každý ťažký okamih prišiel s úžasnou životnou lekciou, ktorá mi dala príležitosť ísť ďalej. Teraz som pripravený/á stretnúť sa s láskou.

Škorpión: Každý deň som vďačná za to, koľko lásky môže ponúkať moja duša. Neponáhľam sa, ale čakám, aby som sa v plnej sile pripravil/a a otvoril/a pre veľkú lásku.

Strelec: Necítim potrebu vracať sa do minulosti, pretože viem, že už nedokážem nič zmeniť. Namiesto toho sa s radosťou pozerám vpred a hľadím do budúcna. Otváram svoje srdce, aby som miloval/a.

Kozorožec: Moje srdce neklame. V mojej duši rastie čistá, bezpodmienečná, skutočná láska, o ktorú sa chcem podeliť. Nasledujem túto cestu, pretože viem, že postupom času budem žiť šťastným životom. Presne tak, ako som sníval/a.

Vodnár: Naučil/a som sa dávať svoju lásku každý deň a vo všetkých jej podobách. Neponáhľam sa, neutekám a nežiadam o lásku. Myslím, že moja duša si zaslúži niečo krásne a viem, že raz mi vesmír do života prinesie magickú lásku.

Ryby: Nechám svoju dušu cítiť to, čo cíti: bolesť, smútok, šťastie, sklamanie, lásku. Naučím ju, aby bola trpezlivá na tejto ceste, nazývanej život a pomôžem jej uzdravovať rany. Viem, že láska ma hľadá a čoskoro aj nájde.

Podarilo sa vám stretnúť so svojou druhou polovičkou?

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mantra lásky na rok 2019 pre všetky znamenia zverokruhu. Prečítate si tú svoju?”