Manželia kúpili vo výpredaji poličky za 50 eur a urobili z nich vec, ktorá ma hodnotu aspoň 500 eur. Takú krásu môžete mať aj vy

Poznáte to, surfujete po internete a z každej stránky na vás pozerajú nové inšpirácie, ktoré by ste chceli okamžite pretransformovať aj do vášho domova.

Samozrejme, sú nápady, ktoré nejde len tak ľahko zrealizovať. Jedným z nich bol aj tento, ktorý na internete našla Jessica Breenová.

„Keď som ukázala fotografiu svojmu manželovi Sinclairovi, takmer dostal infarkt,“ hovorí Jessica. „Vedeli sme, že to musíme vyskúšať. Takto to všetko začalo.“

Jessica odmerala rozmer steny, vzala si so sebou spomínanú fotografiu a odišla k učiteľovi grafiky, ktorý s ňou kedysi pracoval na tej istej škole.

S jeho pomocou čoskoro zistili, aké veľké dosky je nutné objednať. Na všetko minuli niečo okolo 900 dolárov a tak sa mohli pustiť do samotnej výstavby.

Vytvorili si poličky, ktoré následne umiestnili na MDF dosky.

MDF dosky upevnili na stenu a na nich pripevnili pripravené poličky.

Pár strávil nad výtvorom tohto majstrovského diela viac ako 16 hodín!

„Bola to drina, no stálo to za to,“ povedala Jessica.

Páči sa vám tento výsledok? Chceli by ste mať niečo podobné aj u vás doma?

zdroj: Bored Panda

.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Manželia kúpili vo výpredaji poličky za 50 eur a urobili z nich vec, ktorá ma hodnotu aspoň 500 eur. Takú krásu môžete mať aj vy”