Najkrajším mužom planéty sa stal Aquaman Jason Momoa. Predbehol aj DiCapria či Beckhama

ason Momoa, hlavná postava z momentálne veľmi obľúbeného filmu Aquaman, dosiahol prvé miesto v ankete 100 najkrajších mužov (100 Most Handsome Men), ktorú každoročne od roku 1990 vyhlasuje organizácia TC Candler. Nepochybne kvôli svojemu šarmu do prvej stovky najkrajších mužov patrí, no nikto nepredpokladal, že predbehne aj stálice ako je DiCaprio či Beckham.

V tejto ankete okrem kritikov hlasujú aj bežní ľudia a preto odráža ozajstný záujem ľudí o najkrajších mužoch našej planéty.

V tejto ankete obsadil druhé miesto Jungkook, spevák z kapely BTS. Na nasledujúcom treťom mieste sa umiestnil Idris Elba, britský herec, hudobník a DJ. Youtuber Felix Kjellberg sa umiestnil na štvrtej pozícii.

Aj ked‘ sa v uplynulých rokoch umiestnil fešák Beckham vždy aspoň v prvej desiatke, tento rok sa mu to nepodarilo. Určite vás prekvapí, že lámač nejedného ženského srdca, DiCaprio sa umiestnil až na poslednej priečke, čo asi hovorí o zmene vkusu dnešných žien. Známy futbalista, jeden z najlepších na svete, Cristiano Ronaldo, obsadil 72. piečku.

https://www.instagram.com/p/Br-hNhKHTtC/

https://www.instagram.com/p/BsHZWHSHRjh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsF_yeDHQJ-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsJTxsgn_Uh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsKa9UQnvf3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsKuwiugwWg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsQ_1MFnsOL/

 

 

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Najkrajším mužom planéty sa stal Aquaman Jason Momoa. Predbehol aj DiCapria či Beckhama”