back to top
streda, 24 apríla, 2024

Prvé zviera, ktoré vidíte, napovie mnoho o tom, akým ste človekom

Naša osobnosť je formovaná našimi skúsenosťami a genetikou. Psychológovia hovoria, že naše prvé skúsenosti často programujú mozog takým spôsobom, aby sme sa rozhodli, ako vidíme ľudí a svet okolo seba.

Naše nevedomé činy majú pre nás najväčšiu hodnotu. Máme tendenciu odfiltrovať veci, ktoré nezodpovedajú našim presvedčeniam.

Aké je prvé zviera, ktoré vám padlo do oka?

  1. Orol

Vznešený tvor, horlivý no elegantný zároveň. Ak ste si ako prvé všimli orla, sústreďujete sa na svoj postoj a nič nenechávate na náhodu. Riadite sa heslom, že nemáte čas na zbytočnú drámu či iné maličkosti, ktoré sú súčasťou vášho života. Ste odvážny človek a nebojíte sa vydať na dobrodružstvo na vlastnú päsť.

  1. Motýľ

Motýľ predstavuje dualitu života. Najkrehkejšie a najnežnejšie bytosti, ktoré sú známe svojou krásou, si prežili najtemnejšie časy v kukle. Ak je to prvá vec, ktorá upútala vašu pozornosť, ste očarujúci navonok, no vo svojom vnútri skrývajú neskrotnú dušu.

  1. Pes

Pes je najlepší priateľ človeka z určitého dôvodu. Je oddaný, láskavý a v každom prípade si zaslúžia naše objatia či pohladkania. Dokážu nám spríjemniť život aj počas toho najtemnejšieho obdobia.

Ste múdra duša, ktorá vie, čo je v živote skutočne dôležité. Ste k ľuďom úprimný a veríte svojmu podnikaniu. Nič nemôže prekaziť váš plán, hneď ako sa rozhodnete niečo urobiť. Aj napriek tomu však viete ako máte relaxovať a užívať si svoj voľný čas naplno.

  1. Modlivka

Modlivka je známa svojimi výnimočnými vlastnosťami. Jej silné stránky sú presnosť a trpezlivosť. Vzhľadom k tomu, že môže zostať na mieste aj na niekoľko hodín a zaútočiť v ten správny moment, nikdy nepodnikne unáhlené rozhodnutia.

Ak táto malá zelená bytosť zaujala vašu pozornosť, ste plný odhodlania a kruté vôle modlivky. Ľudia vás môžu podceňovať, ale keď príde čas, viete, že zažijete víťazsvo.

  1. Krab

Krabi sú fascinujúce bytosti so zložitou osobnosťou. Vedia, ako sa maskovať.

Ale je to preto, že život nie je ľahký. Ak je to prvé stvorenie, ktoré ste si všimli, ste pravdepodobne veľmi šikovný a múdry. Vytvárate dojem tvrdého človeka, lebo život vám uštedril niekoľko tvrdých rán. Vo svojom vnútri ste však mäkká duša, ktorá sa vždy stará o svojich blízkych.

  1. Vlk

Vlk je považovaný za duchovného učiteľa kvôli svojej múdrosti. Záhadný, odvážny a intuitívny vlk môže chrániť ostatných svorky, zatiaľ čo on zostáva sám v tmavom lese.

Ak je toto prvé zviera, ktoré si všimnete, často sa pohybujete na hrane života. Hľadáte dobrodružstvo a tajomstvo. Odmietate dodržiavať normy a pravidlá. No pokiaľ ide o ochranu milovaného, nikto nemôže byť taký krutý a vášnivý ako vy.

  1. Kôň

Narodený byť slobodný a divoký. Kôň si na prvom mieste cení svoju slobodu. Prvé, čo si všimnete, je to, že v sebe nosíte divokého ducha.

Avšak tak ako kôň, aj vy ste mimoriadne ochotný pomáhať a podporovať ľudí. Zbožňujete život a milujete zábavu.

Ak si musíte vybrať medzi slobodou a láskou, vaše srdce dáva vašich blízkych na prvé miesto a až potom sa začínate venovať svojím potrebám.

  1. Kohút

Kohút je farebný a obratný. Svoju bystrosť využíva na prechádzanie po ťažkých miestach na zemi. Ste vtipný, chytrý a skúsený.

Bojujete bez strachu a nebojíte sa prejaviť nesúhlas, keď sa stane niečo nespravodlivé. Ste prirodzený vodca, ktorý sa nebojí vyjadriť svoj názor.

  1. Holubica

Tento posol mieru je čistý, krásny a jemný. Nestačí však hovoriť len o výnimočnej sile, ktorú holubice prinášajú.

Navonok zo seba vyžarujete pokoj a dôstojnosť. Súčasne však v sebe skrývate silu, ktorá vám pomôže prežiť aj tie najchladnejšie časy. Ste múdry a svoju energiu investujete do vytvárania rodiny alebo kariéry.

Odmietate sa hádať a nedovolíte, aby vás rozrušili maličkosti. Radi sa plavíte životom, ako keby ste poletovali na modrej oblohe.

zdroj: Learned in Life

.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights