Speváčka Karmen Pál-Baláž zo Superstar si pripravila novú pesničku Anjel, ktorá vás chytí za srdce. Toto bude hit

Mladá, krásna a nesmierne talentovaná speváčka Karmen Pál-Baláž, v týchto dňoch predstavila videoklip k novej piesni, ktorá nesie názov Anjel. Hudbu k textu, ktorý napísala Adriana Pusztová, mladá mamička z Popradu, vytvoril Adam Ďurica.

Spomínaná autorka textu ho napísala pre Adama, no on sa rozhodol, že k nemu zloží hudbu, no spevácku časť prenechá šarmantnej speváčke, so zvodným chrapľavým hlasom.

Karmen povedala: Adam ma oslovil na spoluprácu s piesňou Anjel cez vydavateľstvo Universlal Music. Na prvé počutie skladby som vedela, že idem do toho! Veľmi sa mi páčila. Som vďačná za to, že sa Adam so mnou skontaktoval a že je ochotný zaoberať sa mnou a mojím spevom, písať mi pesničky a pomáhať mi v hudobnej kariére.“

Ak sa vám zapáčila samotnú hudba a text piesne, určite sa pozrite na videoklip, ktorý zrežíroval Jakub Mahdal, šikovný český režisér. Oblečenie speváčky vo videoklipe naozaj pripomína anjela, pretože má oblečené krásne biele šaty a prechádza sa zasneženou krajinou. Ak sa pýtate, kde bol videoklip natočený, určite vás sklameme, pretože to na Slovensku nebolo. Nakrúcal sa v obci Bedřichov v Libereckom kraji.

https://www.facebook.com/karmenpalbalazofficial/photos/a.1368867703192318/2037177126361369/?type=3&theater

„Jakub vymyslel, že natočíme k pesničke zimný zasnežený klip. Túžila som po tom mať klip k Anjelovi niekde vonku v prírode, tým pádom sa mi tá kombinácia veľmi pozdávala a prikývla som. Samotný priebeh natáčania nebol jednoduchý, lebo teploty v horách klesli na -7°C. No napriek tomu sme to zvládli a už vtedy som vedela, že sa za ten výsledok oplatí trošku obetovať,“  Karmen s úsmevom dodala.

zdroj: expres.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Speváčka Karmen Pál-Baláž zo Superstar si pripravila novú pesničku Anjel, ktorá vás chytí za srdce. Toto bude hit”