Žena, ktorá čakala trojičky, ukázala svoje brucho pred a po pôrode. Mala aj tieto zdravotné problémy

Maria Nordø Jørstad, ktorá čakala trojčatá, zdieľala počas tehotenstva fotografie a videá svojho obrovského tehotenského bruška.

To zanechalo ľudí v nemom úžase. V septembri 2018 porodila tri nádherné bábätka s menami Iben, Filip a Agnes. Doteraz neprestala zdieľať časť svojho života na sociálnych sieťach.

Minulý rok, Maria Nordø Jørstad zverejnila na Instagrame príspevok, ktorý sa stal virálnym – očakávala narodenie trojčiat.

Image credits: Triplets Of Copenhagen

“Rozhodla som sa dokumentovať našu spoločnú cestu pre svoju rodinu a priateľov, najmä preto, že žijem v inej krajine, a tiež preto, že trojčatá sú ozaj raritné. Myslela som si, že by to mohlo ľudí zaujímať,” povedala Maria. “ Chcela som z toho vytvoriť taký mini blog.“

V septembri 2018 Maria a jej manžel Anders privítali dve dievčatá a chlapca – Iben, Agnes a Filipa.

Image credits: Triplets Of Copenhagen

Potom napísala na Instagram: “Dnes sme privítali na svet naše nádherné bábätká. Všetko šlo v poriadku, sme skutočne šťastní a veľmi nám odľahlo.” Nie všetko však išlo tak jednoducho a hladko. Týždeň po pôrode sa mladá mamička podelila so svojimi followermi o toto:  “ Viem, že mám stále divne ovísajúce brucho, ktoré je ozaj dosť ťažké. Moja maternica sa stále nezmenšila. To preto, že moje brucho bolo tak roztiahnuté, že to bude trvať o niečo dlhšie než zvyčajne. Dostanem pás na podporu bruška, pretože je to dosť otravné a previs ajúca koža spôsobuje, že ma bolia rany po cisárskom reze. Už neviem vydržať, až budem mať svoje telo naspäť!”

Mladá mamička sa podelila o zdravotné problémy po pôrode.

Image credits: Triplets Of Copenhagen

V jednom z Instagramových príspevkov Maria napísala: “Po tehotenstve trpím diastázou brušných svalov. Tiež mám problémy s držaním tela, dýchaním a boľavými svalmi z dojčenia detí.” 12 týždňov po pôrode aktualizovala mladá mamička svoj stav: “Od popôrodnej fotografie už prešiel určitý čas, pretože pokrok sa mi zdal neuveriteľne pomalý. Praktizovala som dychové cvičenia každý deň, a povedali mi aby som nevyvíjala žiadnu väčšiu fyzickú aktivitu. Nosila som popôrodný pás resp. korzet približne 4-5 dní v týždni na 1 – 5 hodín. Posledné týždne sa moje brucho konečne viditeľne stiahlo, ale stále mám čo robiť. Našťastie sa už vojdem do normálnych nohavíc.”

Mariiny followeri z celého sveta oceňujú jej úprimnosť a otvorenosť o problémoch spojených s pôrodom, o ktorých nehovorí mnoho žien.

Spomenula tiež: “Chcem byť naozaj úprimná v tom, aké je to prejsť si niečim tak unikátnym a život pozmeňujúcim ako je pôrod troch detí naraz. Nikdy predtým som nevidela, nečítala alebo nepočula nič o trojičkách, bola to úplne neznáma oblasť. Je to niečo, čo by som rozhodne sledovala – je fascinujúce pozorovať niečo také od samého začiatku.”

Aj napriek všetkým strastiam vyzerá táto rodinka dokonalo šťastne.

Image credits: Triplets Of Copenhagen

Sledovatelia vyjadrujú Marii slová podpory a niektorí ju dokonca volajú „rock star“. “Som ohromená toľkou podporou po zverejnení svojich popôrodných fotgrafií. Ľudia z celého sveta mi píšu vľúdne slová.” povedala Maria.

Najdôležitejšie je, že všetky naše štyri deti sú zdravé a naozaj rozkošné.

Image credits: Triplets Of Copenhagen

Zdroj: boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena, ktorá čakala trojičky, ukázala svoje brucho pred a po pôrode. Mala aj tieto zdravotné problémy”