Súkromný vyšetrovateľ rozpráva o štyroch jasných príznakoch, že vás manžel podvádza

David King, generálny riaditeľ Lipstick Investigations, povedal o najpopulárnejších príznakoch podvádzania. Podľa neho ženy, ktoré prichádzajú ku súkromným vyšetrovateľom, majú pravdu v 80% všetkých prípadov. Je to preto, lebo môžu vidieť detaily,  ktoré ich manželia nezaujímajú.

 

My, na stránke mysmezeny.sk sme sa rozhodli, že s vami zdieľame tieto informácie. Takže tu sú 4 znaky, že vás manžel pravdepodobne podvádza.

1.znamenie

Prvým a najvýznamnejším znamením je, keď sa váš manžel alebo priateľ začína starať o seba oveľa viac, než kedysi: má nový kolín, nový strih vlasov, nový štýl oblečenia. Ak máte pocit, že s vami nechce tráviť veľa času, potom je veľmi pravdepodobné, že vás manžel podvádza.

2.znamenie

Ak si človek nastaví heslo na svojom smartfóne, tablete alebo počítači bez dobrého dôvodu, môže to byť znepokojujúce znamenie. No, samozrejme, ak sa neúmyselne pozriete cez svoje zložky a monitorujete všetky jeho hovory, potom pravdepodobne nie je nič zvláštne, pokiaľ ide o nastavenie hesla. Potrebuje len súkromný priestor.

Avšak, ak bol váš vzťah plný dôvery a potom nastavil heslá na všetky jeho zariadenia, pravdepodobne má niečo, čo sa má skrývať.

3.znamenie

Ďalším správaním niekoho, kto podvádza, je hnev a agresia. Zakaždým, keď zazvoní telefón, vstane a opustí miestnosť, aby telefonoval osamote. Každá otázka, ktorú sa pýtate, dokonca aj najjednoduchšia, môže viesť k hádke. Vyzerá to, že chce byť dôvodom konfliktu. A keď o tom rozprávate, opustí byt, aby „vyšiel na čerstvý vzduch.“

V tejto situácii sa človek snaží prestať cítiť vinný. Snaží sa ospravedlniť svoje činy tým, že vás obviňuje.

4.znamenie

Posledným znakom, že váš muž je neverný, je že opúšťa domov bez vás. Ak by vás manžel pozval do kina a reštaurácií, navrhol stretnutie s priateľmi alebo vyšiel do mesta, ale teraz hľadá dôvod ísť kamkoľvek bez teba, je to znepokojujúci signál.

To isté platí aj pre situácie, keď váš manžel zvykol byť rád s vami doma a teraz má pravidelné stretnutia s niekým iným. Je veľmi pravdepodobné, že si váš manžel našiel niekoho nového a ešte o ňom neviete.

Dôležitá vec, ktorú si musíte pamätať:

Samostatne, tieto signály nemusia nič znamenať. Ak si však všimnete niekoľko z nich, nemali by ste ich ignorovať. Myslíte si, že by sme mali do zoznamu pridať niečo iné?

zdroj:brightside 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Súkromný vyšetrovateľ rozpráva o štyroch jasných príznakoch, že vás manžel podvádza”