back to top
streda, 24 apríla, 2024

Takto funguje čaro podpätkov, ktoré robí zo žien alfa samice. Všetky výhody podpätkov, ktoré by ste mali poznať

Nosenie podpätkov je nepríjemné, nepraktické a bolestivé. Na druhej strane je to neuveriteľné krásne a sexy. Mužom sa páčia ženy na podpätkoch, pretože dokonale vedia formovať ich postavu.

 

Už v okamihu, kedy si na nohy obujete topánky s podpätkom, sa začnete cítiť uvoľnene a sexy. Podpätky však ponúkajú aj iné výhody, ktoré milovníčky tejto obuvi určite ocenia…

  1. Sebavedomie

Žena na vysokých podpätkoch získava obrovskú dávku sebadôvery. Vie, že bude videná a sledovaná. Preto sa cíti žensky, neodolateľne a krásne!

Hlavnou vecou je vybrať si správnu obuv s pohodlným a stabilným podpätkom. Nekupujte si prvý pár topánok ktorý uvidíte vo výklade, doprajte si dostatok času na to, aby ste  našli to, čo vám skutočne pristane.

  1. Krásne nohy a pevný zadoček

Keď si žena obuje podpätky, zaktivizujú sa jej lýtkové a sedacie svaly. Získa tak dvojitý bonus – vyzerá sexy a zároveň si udržuje nohy aj zadok v dobrej kondícii. Je to ako tréning v posilňovni, len s tým rozdielom, že sa nepotí a nerobí drepy.

  1. Pevné brucho a tréning chrbtových svalov

Láska k podpätkom má pozitívny vplyv nielen na svaly zadku a lýtok. V podpätkoch je nutné neustále udržiavať rovnováhu. Aby sa zabránilo pádu, sú do práce zahrnuté svaly brucha a chrbta.

Takže tým, že sa pokúšate udržiavať rovnováhu tela, posilňujete nielen brušné, ale aj chrbtové svaly. Hlavná vec je, aby boli vaše topánky pohodlné a kvalitné.

  1. Skvelé držanie tela

Ženy, ktoré sú zvyknuté na chôdzu v podpätkoch si automaticky udržujú perfektné držanie tela. Dôvodom je, že v podpätkoch je nemožné chodiť so zhrbenými ramenami. Musíte sa hýbať s hlavou nahor a s vyrovnaným chrbtom.

  1. Opticky dlhšie nohy

Je to jednoduché: vďaka vašim podpätkom získate pár centimetrov navyše, vaše nohy budú vyzerať dlhšie a vaša postava bude z toho len profitovať. V podpätkoch sa budete cítiť ako gazela, rýchly a istý krok sa rýchlo zmení atraktívnejší a zmyselnejší pohyb.

Tipy pre ženy, ktoré chcú nosiť topánky na podpätkoch, no nevedia sa rozhodnúť

  • 4 cm – najoptimálnejšia výška podpätku, najmä pre tie ženy, ktoré mávajú opuchnuté nohy, bolesti chrbta či kŕče po nosení vysokých lodičiek.
  • Nenoste topánky na podpätkoch, ak sa chystáte sadnúť si za volant – existuje vysoké riziko, že vaše vedenie vozidla bude nemožné
  • Nie je nutné, aby ste podpätky nosili po celý deň. Pravidelne ich meňte za pohodlnejšiu obuv – nechajte vaše nohy odpočinúť aspoň po dobu 30 minút.
  • Na konci dňa si pripravte kúpeľ, v ktorom si pomasírujete chodidlá, následne ich potriete kockou ľadu vyrobeného z odvaru liečivých byliniek
  • Nešetrite na obuvi! Vaše nohy si zaslúžia tie najkvalitnejšie a najkomfortnejšie topánky vyrobené z pravej mäkkej kože.

Ako často nosíte topánky na vysokom podpätku?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights