Všetky ženy chceli mať postavu ako ona, no keď zverejnila neupravenú fotografiu, ostali prekvapené

Táto sympatická kráska s blond vlasmi dlhé roky fotila plavky pre rôzne spoločnosti, pretože je známa kvôli jej dokonalým ženským krivkám.

Avšak jedného dňa na sociálnu sieť zverejnila fotografiu, ktorá neprešla žiadnym grafickým programom na úpravu fotiek a je na nej naozaj všetko, čo má takmer každá žena.

Modelka konečne ukázala, že fotografie vyretušovaných celebrít na sociálnych sieťach je len jedno veľké klamstvo.

 

Ariella má len 21 rokov, no trápia ju podobné problémy ženského tela ako každú inú ženu. Aj napriek tomu, že je bloggerka a modelka, sa jej telo nijak nelíši od tela bežnej ženy.

Jedného dňa sa rozhodla zverejniť fotografiu, ktorá ukáže realitu. Mala dosť upravovania svojich vlastných fotografií, len aby sa niekomu páčila a aby mala dokonalé telo bez akýchkoľvek nedokonalostí. A tak teda zverejnila fotografiu v plavkách, kde môžete vidieť stehnú s celulitídou.

Mnoho ľudí sa jej za túto fotografiu doslova vysmievalo a písali jej nie veľmi slušné komentáre, no Ariellu to nijak nezasiahlo.

Ona sa rozhodla zverejniť svoj názov na celý tento problém, v ktorom opísala, že ju celulitída trápi už dlhé roky a aj napriek cvičeniu a zdravej strave sa jej nedokáže zbaviť a preto sa rozhodla milovať svoje telo také, aké naozaj je a nebojovať s ním.

 

Podľa tejto nádhernej mladej ženy by nemala byť postava a prípadné nedokonalosti to, pre čo by sa ženy mala trápiť. Celulitída podľa nej žiadnej žene na kráse neuberá a ľúbiť by sa mali všetky ženy bez ohľadu na celulitídu, vrásky, jazvy či pre pár kíl navyše.

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Všetky ženy chceli mať postavu ako ona, no keď zverejnila neupravenú fotografiu, ostali prekvapené”