5 rýchlych trikov, ako správne uspokojiť muža, aby vás v posteli miloval

Dobrý sex je ako … no vlastne tomu sa nič nevyrovná. Dodáva energiu, chuť do života, utužuje partnerský vzťah a podľa lekárov pomáha zlepšovať aj naše zdravie. Skrátka skvelý spôsob, ako potešiť partnera. To, čo na dosiahnutie dobrého sexu často bránia, sú morálne zábrany a psychické bloky. V nasledujúcich pár bodoch sa dozviete, ako správne uspokojiť muža a dopriať mu tak maximálne potešenie.

problémy stranou

Problémy každodenného života hoďte za hlavu, navodenie správnej atmosféry naozaj nepomáhajú. Dajte si spoločnú večeru, spomeňte na to, čím vás partner očaril v dobe zoznamovania a skôr než verbálnu komunikáciu sa venujte hre tela a provokatívnym pohľadom. Však vy to viete. Nechajte vyniknúť svoju ženskosť a pohrajte sa trochu s partnerovým egom (v dobrom slova zmysle), nech sa cíti skvele.

Buďte tak trochu mrcha

Než pôjdete na vec, ukážte sa mu v peknom spodnom prádle alebo úplne nahá, nech si vás prehliadne. Počas samotného sexu vaša krása toľko nevynikne. Po tej si pomaly vlezte k nemu do postele a robte drahoty, čoho môžete dosiahnuť napríklad tým, že mu zakážete sa vás dotýkať alebo mu rovno priviažte ruky k posteli. Teraz si s ním môžete začať hrať.

orálne uspokojenie

Pre drvivú väčšinu mužov cesta do neba. Nezabúdajte, že aj muži majú niečo ako bod G, ktorý nájdete pod prirodzením stlačením prostaty. Tá sa dá stimulovať aj cez análny otvor, prípadne môžete zvoliť oba spôsoby naraz. Verte, že tým partnera potešíte a omotáte si ho okolo prsta.

Nechajte ho byť „zvieraťom“

Po tejto predohre už muža ďalej „netrápte“, nechajte ho na seba vrhnúť a dovoľte mu zvoliť polohu, ktorá mu je najpríjemnejšia, aj keď to nebude práve tá vaša. Ľahšie tým dosiahnete, že vám muž bude v druhom kole venovať podobnú starostlivosť. Čo sa týka vyvrcholenie, muži radi sex zakončujú nádielkou do úst alebo na tvár. Je to dokonalá bodka za dobrým sexom.

Nechajte ho vydýchnuť

Po dosiahnutí vrcholu ho nechajte vstrebať, čo sa vlastne práve stalo, nekazte to pokusom o rozhovor. A ak je muž príliš unavený a uvoľnený, nechajte druhé kolo na budúci deň.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 rýchlych trikov, ako správne uspokojiť muža, aby vás v posteli miloval”