Žena, ktorá je stále slobodná a komplikovaná stojí naozaj za vašu lásku!

Nasledujúci článok sa vám bude čítať ťažko. Na prvý pohľad sa vám bude zdať ťažké priznať si vlastnú skutočnosť. Niekedy sú ženy také komplikované. Píšu vám toľko správ, až vám ide mobil vybuchnúť a nemusí to byt samsung note 7. A potom vám niekoľko dní neodpíše na vaše správy. Sú dni keď chcú byť vo vašom náručí a sú dni keď vás nechce ani cítiť a vôbec nepotrebuje, aby ste sa jej dotýkali. Ženy súhlasíte? Sú to momenty a hore dole tak dookola. Všetko je komplikované, myšlienky jej behajú o tom, ako sa o vás bojí a niekedy si chce žiť po svojom.

Čo to má znamenať?
Chce si samej sebe dovoliť a dostať sa do vášho života a otvoriť sa vám, ale niektorá z jej otázok v hlave dostane jasnú odpoveď a z jej života ľahko zmiznete. Má sa rada a svoju slobodu a posledné čo potrebuje je o ňu prísť, nechce sa vám otvoriť a dostať sa tak do zóny pokoja ale aj zraniteľnosti keď ju náhodou opustíte.

27171191706_987f9db5b1_k

Vie aké je to mať niekoho, s kým chodí von a vie, aký je to pocit keď sa vám niekto otočí chrbtom a ten pocit veľmi pozná lebo ho cítila milión krát. Dievča, ktorá je stále single môže byť veľká výzva, sama si vytvorila stenu, ktorá je neprestrelná, pretože to je jej domov a to je jej komfort. Postavila si svoju pevnosť iba pre seba a zistila, že jediná osoba ktorá tu pre ňu bude je ona sama.

Väčšinou času investuje do seba a vytvára si tak vlastné šťastie, do svojích koníčkov, ktoré jej umožňujú žiť život naplno. A umožniť si niekoho pustiť do života je desivá. Je to pre vás desivé lebo dlho ste robili veci na vlastnú päsť. Keď ju na chrbte niečo svrbí, nikto ju nepoškriabka. Keď niečo potrebuje zobrať z poličky, ona je ten, kto stojí na stoličke a snaží sa na to dosiahnúť.

Dievča, ktorá vie aké je byť super slobodno, ako sa so situáciami vysporiadať a dostať sa hore sama. Toto dievča si potrebuje vytvoriť k vám vzťah aj keď to bude naozaj dlho trvať, kým si zvykne aké je to pohodlné s vami byť a žiť. Ženy budete ho milovať, budete sa nechať škrabkať, budete milovať vašu rannú kávu, budete si pomáhať v kuchyni, budete milovať keď vedľa neho budete zaspávať.
Budete milovať každú sekundu vo vašej blízkosti. Možno to nebude láska na prvý pohľad ale môže to byť niečo, čo bude stáť zato.

pexels-photo-132589

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena, ktorá je stále slobodná a komplikovaná stojí naozaj za vašu lásku!”