sobota, 27 júla, 2024

Zbohom, ktoré som ti nikdy nepovedala

Môžem sa Vás na niečo opýtať?

Ľutoval si niekedy, ako si si vybral? Ľutoval si niekedy, ako si mi dal moje srdce? Mal si niekedy pocit, že ťa neľúbim alebo sa o teba nezaujímam? A bol si niekedy rád, že už s tebou niesom ? Cítil si sa šťastne, keď som sa prestala o Teba zaujímať?

Čakal si niekedy na moju správu alebo si sa rozhodol byť sám? Rozmýšľal si niekedy nad tým aby si mi napísal alebo zavolal len preto, aby si sa presvedčil, ako sa mám ? Mal si niekedy pocit, že som iba tvoja strata času? Bola som tvoja strata času, lásky alebo trpezlivosti?

Všimni si, všetky tieto otázky, pretože nikdy som na ne nedostala odpoveď. Nikdy ti to možno ani nepošlem. Viem, že by som mohla ale nemôžem. Sľúbila som ti veľa vecí. Sľúbila som ti, že ťa nikdy nezraním a neurobím to, neurobím toto. Sľúbila som ti, že o teba budem bojovať. Možno to pre nás bolo trochu ťažké. Možno ťa ešte chcem mať vo svojo náručí a dať ti minútu, aby sme ten hnev sebe dokázali zmeniť – upratať ten chaos a objaviť znovu naše šťastie.

Ale ty si odišiel. Nechal si ma samú – s tvojími myšlienkami, ktoré si mi v tej hlave nechal aby som sa s nimi vysporiadala. Aby som mala so sebou vnútorný boj medzi svojimi myšlienkami a srdcom, som sa rozhodla o teba aj tak bojovať.

screen-shot-2016-11-03-at-11-33-58-pm

Ale odchádzam a z nášho vzťahu sú len úlomky, ktoré sa snažím pozbierať do svojích rúk. Snažím sa pozbierať sa a vysporiadať sa so situáciou po svojom. Stále som si však myslela, že sa o teba oplatí bojovať a budem o teba bojovať aj naďalej. Myslela som si, že všetky boje spolu zvládneme, pretože som ťa milovala, ako ešte nikoho.

A potom prišiel čas, keď som si nebola ničím istá. Teraz keď to píšem, neviem vôbec čo cítim. Bola som ten zlý človek, ktorý nestál za tú lásku ani za tú snahu? Bola tvoja snaha zbytočná. Tvoje srdce prestalo pre mňa biť iba preto, lebo som toto spravila?

Možno to naozaj bola moja vina. Možno to bolo moje šialenstvo, ktoré skončilo. Tak je to jednoducho, ako zlomené srdcia končia a ako tvoja myseľ myslí. Možno ťa potom postihne a trápi, pretože si urobila toľko chýb, pretože si zničila niečo pekné,krásne a niečo čo sa nedá nahradiť.

Nie som si istá, že ti poďakujem za svoje zlomené srdce, ale ďakujem ti za všetky lekcie, ktoré som od teba dostala. Práve teraz som zistila, aká som silná. Dokázala som ráno vstať a normálne cez deň fungovať. Ale vždy som pre teba niečo urobila a teraz si ty niečo urobil pre mňa.

Ďakujem, že si tu pre mňa bol a ďakujem svojej rodine, ktorá si so mnou prešla tie najťažšie časy. Ďakujem, že si tu bol pre mňa, keď som si nemohla nájsť prácu alebo keď som potrebovala klientov. Ďakujem, že si vo mňa veril keď vo mne neveril nikto iný – dokonca ani ja sama. Ďakujem, že si ma miloval a postaral si sa o mňa – po tom všetkom – aj keď to znamenalo ako prvé sa postarať o mňa, nakoniec vieš, aké je to ťažké pre nás oboch.

Sensual portrait of a tattooed woman.

Možno som si ten rozchod zaslúžila. Pretože som tvoje srdce zranila, keď si bola pri mne a nemohla som byť šťastnejšia. Už chápem prečo si ma chcel zraniť, pretože je to správna vec, to urobiť.

Stále som ťa objala, aj keď si nebol spokojný so sebou, keď si všetko na pohľad strácal a tvoja budúcnosť nebola istá – nemohol si vidieť tú čistú cestu a prejsť tou cieľovou čiarou. Presvedčila som ťa, že ti zabezpečím tvoje sny, pretože ich budem prežívať s tebou. Som rada, že jedného dňa prejdeš tú cieľovú čiaru a ja budem tam, stáť pri tebe a vítať ťa s mojím otvoreným náručím, budem ti ďakovať za všetko, čo si pre to urobil.
Aj ja som videla to najlepšie v tebe, keď to možno nikto nedokázal vidieť. Som veľmi nešťastná preto, že to možno nestačilo. Rozumiem, že všetky tie momenty, keď si ma od seba dal preč, boli tie najhoršie, aby som to dokázala pochopiť, rešpektujem tvoje rozhodnutia pretože viem, že neexistuje pre nás to miesto pre tvoju dušu a tvoje srdce , aby sa s tým dokázalo vyrovnať. Potrebujeme od seba čas, pretože to je to najlepšie , aby sme to vyriešili po svojom.

Vždy som si myslela, že so všetkým budeme bojovať po svojom a dokážem preto aj umrieť. Ty a čo sme mali a o čo sme bojovali a to aj bolo – so všetkou mojou silou. Nezáleží na tom, čo cítim a ako chcem mať od toho pokoj. Nechcem sa nikomu sťažovať a ani im odpovedať na otázky. Jedného dňa to pochopím keď si tú celú cestu v sebe uvedomím a dokážem prijať tú našu porážku. To bude časť keď budem akceptovať svoju prehru. Želám ti zbohom aj tvojím spomienkam a naším temným tajomstvám. Bude mi chýbať všetko čo si. Ešte si neviem predstaviť, aký budem mať deň a kedy budem kompletne v poriadku, ale prajem si to – aby to prišlo a hlavne pre seba. Raz ti odpustím za svoje zlomené srdce – dúfam, že mi odpustíš.

Takže, ti ďakujem za všetko čím som si prežila. Nebola by som tým všetkým, čo teraz som, keby si tam nebol. Nezáleží na tom, čo ti tvoj život prinesie. Dúfam, že budeš šťastný.

fdgfdgfdg

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights