sobota, 27 júla, 2024

Ak vám bolo súdené byť spolu. Takýchto 12 vecí vás nerozdelí

1. Vysoké očakávania :

Ak s vami naozaj chce byť, bude sa snažiť dosahovať vaše očakávania. Nechce, aby sa z neho stala lenivá kopa nešťastia. Bude sa snažiť s vami vybudovať perfektný vzťah.

2. Tvoja úzkosť : Ak je ten pravý pre Teba, pomôže Ti konečne sa dosahovať si svoje očakávania byť lepším človekom a upokojiť sa. Keď urobíte bordel nedovolí vám aby ste v tom pokračovali a je to najlepší lekár.

3. Tvoja minulosť : Aj keď si pred ním mala nešťastné a komplikované vzťahy a možno si klamala a podvádzala, pochopila si to, a nechala si svoju minulosť a hodila ju za sebou so všetkými tvojimi bývalými. Konečne môžeš začať odznovu a môžeš začať odznovu lebo ti sľúbil, že ti už nikdy nebude ubližovať.

4. Tvoja zvláštnosť : Vec ktorú možno robíš zle ale neuvedomuješ si ju. Keď robíš veci, ktoré nemá rád a myslíš si, že ťa prestane mať rád. Tvoje vtipy možno nemusí ale to neznamená, koniec lásky alebo tragédiu. Takže možno sa mu to aj páči, že si čudáčka.

5. Jeho ex : Aj keď ho považuješ za človeka, s ktorým chceš prežiť celý život, nezáleží na tom, že sa jeho ex možno pripomenie. Ona ho nedokáže zobrať od Teba bez jeho povolania. Ak ťa miluje, nedokáže sa k nej naspäť.

6. Tvoja rodina : Vaši blízky sú možno psychopati, ale ak to váš priateľ myslí s vami vážne, po tom ako sa s nimi stretne a nebude mať strach rozprávať so všetečnou tetou alebo s opitým strýkom. Miluje Teba aj tvoju nedokonalú rodinu, aj keď sú šialenci.

7. Tvoje emócie : Vo vzťahu by ste nemali váhať a povedať čo cítite. Ak je to naozaj človek, s ktorým chcete byť musíte z toho všetkého vybudovať silné priateľstvo a byť otvorený a úprimný. Ak od vás utečie po tom, ako mu poviete pravdu, tak možno váš vzťah nebol stabilný a nemohol vydržať dlho.

8. Tvoj vzhľad : Ak sa na váš vykašle po tom, ako priberiete, bol s vami iba kvôli vášmu vzhľadu. Ak by to bola skutočná láska, nezaujímalo by ho aké je vaše číslo na váhe a aká ste lenivá.

9. Vaše názory : Podľa všetkého, by ste si mali vytvoriť zdravý vzťah, aj keď ste svoj vzťah ešte len začali. Potrebujete rozprávať, takže počas vaších výletov, by ste mali stíšiť rádio a porozprávať sa.

10. Finančné ťažkosti : Ak máte finančné problémy, pridá vám to stres do vás a aj do vášho vzťahu. Ak si však vzťah chcete vybudovať, môžete sa spoločne zložiť a vymyslieť niečo. Potrebujete prejsť cez svoje ťažké časy, pretože bojujete spolu a dodávate si energiu.

11. Argumenty, ktoré musíte niekedy odpustiť : Vzťah je o komunikácií a dôvere. Ale odpustenie je podstatné. Všetci to dokážu pokaziť, dokonca aj tvoj perfektný priateľ. Musíte si odpustiť pre svoje malé veci, ktoré sa stali a vybrať si medzi hnevom a rozumom.

12. Čas :  Nezáleží koľko ste spolu rokov, mali by sme cítiť lásku rovnako. Možno to už nebudú motýliky keď toho dotyčného človeka uvidíte, ale môžete byť presvedčený, že je to presne ten človek, ktorého potrebujete a stráviť s ním celú večnosť.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights