back to top
streda, 24 apríla, 2024

Jedného dňa nájdeš toho pravého, ktorý ti zmení život

Jedného dňa, …

Nebudeš pochybovať o tom, či by si mu mala zavolať, či sa mu bude páčiť tvoja nová blúzka, ktorú si si kúpila. Nebudeš sa pýtať samej seba, či si pre neho dosť dobrá alebo váhať, či mu napísať ako prvá. Prestaneš si kontrolovať každý pohyb alebo riešiť to, ako by si sa mala správať.

Namiesto toho, budeš mať chlapa, ktorý ťa bude ľúbiť takú aká si.

Jedného dňa, …

Nájdeš chlapa ktorý ti bude rozumieť. Bude zbožňovať ako si hryzieš peru keď premýšľaš alebo keď si takmer vždy natrieš na toast priveľa arašidového masla. O tom, že nezaspíš bez malého svetielka pri posteli, si bude myslieť, že je to zlaté a nie otravné. Ak si privlastníš prikrývku, jednoducho ťa pobozká na čelo a vezme si ju späť.

Všetko čo robíš, bude považovať za roztomilé – nezáleží na tom aké je to hlúpe, frustrujúce, smiešne alebo vyslovene divné, bude mať na tebe rád aj všetky tieto maličkosti pretože aj tie sú súčasťou teba. Nie, nebude si ťa idealizovať alebo očakávať aby si bola dokonalá.  Ale uvidí kto si vo všetkých ohľadoch, po všetkých stránkach a nebude ťa chcieť zmeniť. Bude ťa akceptovať ako celok, s chybami aj tvojimi zvykmi. Hrdo prehlási:“ Áno, toto je moje dievča.“

Jedného dňa, …

Nájdeš chlapa, ktorý bude rozumieť tvojim vtipom. Nebude mu vadiť, že si ohrýzaš nechty alebo si vypínaš budík po prvom zazvonení. Pochopí že patríš medzi ranné vtáčatá, ale nie medzi tie ktoré pijú kávu. Nebude prevaľovať očami, keď k sledovaniu futbalu namiesto piva vyberieš sladké víno. Nikdy ti nepovie že si príliš hlučná, hlúpa, že je ťa niekde príliš veľa.

Nebude pochybovať o tvojich rozhodnutiach, nebude ťa napomínať, že by si sa mala správať inak. Nenechá ťa hádať aké sú jeho zámery s tebou, pretože ti dá jasne najavo, že ťa ľúbi. A že ťa nechce opustiť.

sdfsd

Jedného dňa,…

Stretneš niekoho,  s kým ti to začne všetko dávať zmysel. Nebudeš sa cítiť porovnávaná s inými ženami alebo jeho bývalými priateľkami. Budeš sa cítiť lepšie, šťastnejšie, milovaná a to len pre to že keď sa na teba pozrie, tak neuvidí tvoje chyby ale tvoje dobré srdce. Vždy tu bude pre teba.

Jedného dňa, …

Stretneš chlapa, pri ktorom sa budeš cítiť sama sebou a nebudeš cítiť potrebu meniť sa. Bude sa ti s ním ľahšie smiať, budeš pri ňom hlbšie dýchať, cítiť sa voľná spôsobom akým si sa nikdy predtým necítila. Nebude pochybovať o tvojich činoch, o tom či sa chceš s ním porozprávať, písať si s ním, bozkávať sa s ním, či si do neho zaľúbená.

Urobí ťa najšťastnejšou ženou na svete, bude ťa podporovať rovnako ako podporuješ ty jeho, meniť tvoj svet k lepšiemu, dokazovať ti aká si nádherná, silná a že si jeho pokladom. Pretože tak sladké dievča ako si ty, ním musí jednoznačne byť.

Jedného dňa, …

Stretneš chlapa,  ktorý ťa bude milovať tak ako nikto predtým. Dostane sa ti lásky, ktorú si zaslúžiš.

 

tumblr_lyfln9qcgb1qbl99yo1_1280_large-1

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights