sobota, 27 júla, 2024

Najlepšia pomsta je mať šťastný život a najlepšie ten môj

Začnem konečne žiť inak, jednoduchá vec, ako to zlepšiť a žiť naplno aby som nebol jedného dňa tvoja najhoršia životná chyba. Nikdy by som to nechcela prežiť znovu, tu pýchu, vykrikovanie, záchvaty hnevu, útočenie a zažiť dotieravé zlé veci, ktoré sa v mojom živote diali a som neskôr ľutovala. Už to nechcem prežiť a preto to chcem zmeniť.

Každý deň, donesiem si do života tie najlepšie dobro každú sekundu v mojom živote. Uvidím aj to malé svetlo, ktoré v svojom životom uvidím a zmením svoju životnú cestu. Radšej budem žiariť, stopnem alebo spomalím okamihy, ktoré budú reflektovať moju vďačnosť čo spôsobí efekt, že sa budem cítiť oveľa lepšie a zanechám si skvelé spomienky, ktoré budem prežívať každý deň a ktoré mi ešte ostanú.

Dnes to začne. Budem sa lepšie stravovať, dlhšie smiať, budem oveľa odvážnejší, ako to len bude možné.

Dnes, si vezmem svoju silu naspäť.
Dnes, môj šport bude seba-rozvoj.
Dnes to začne, už mám toho všetkého dosť.

foto:pexels.com

Dnes budeš cítiť, keď vojdem do miestnosti, budeš poznať pravdu, keď sa mi pozrieš do očí. Budem sa široko usmievať, tak ako predtým, keď príde každá bolesť, ktorá ma možno zlomí. Život si budem užívať a nedovolím sa zraziť na kolená. Dnes to začne, každému otvorím svoje úprimné a otvorené srdce a náručie. Budem odvážna a odhodlaná si užívať život.

Nepustím negatívnu energiu, aby mi pokazila môj život. Neberiem už žiadne výhovorky alebo slabosť, som rád keď som sama sebe tým najlepším priateľom, najlepším tajomstvom, najlepším fanušikom a podporou, toto všetko sa bude diať od teraz!

Dnes je ten deň keď budem lietať, pretože som už unavená, byť unavená a stále sa samej sebe pýtať o svojom živote čo malo byť a čo není a koľko klamstiev som v živote dokázala prežiť. Jednoducho ak chcem zmeniť tento život musím sa postaviť zo svojej postele – obláčiku šťastia a prekročiť komfortnú zónu lebo keď cez ňu prejde, tam zažijem presne ten život, ktorý chcem žiť.

Od dnešného dňa život začne úplne inak. Dneska je ten deň, keď bude všetko v poriadku a verím, že jedného dňa sa zmení všetko čo není fér. Budem si opakovať svoju mantru : Môj život patrí iba mne a preto si ho viem dokázať a zariadiť podľa seba!

Derrick Freske

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights