Naučila som sa milovať samú Seba, aj keď som sa nestala tou, ktorú by si miloval

Vedela som, že ten deň príde a už som bola pevne rozhodnutá zabudnúť na Teba. Aj keď by som najradšej ten deň odsunula čo najďalej od seba, to by znamenalo veľa bolesti ale aspoň ako takej šance Ťa vidieť. Bol si tá najlepšia vec, ktorá ma stretla, ale bol si aj to najhoršie v mojom živote.

Milovala som ťa, už iba pri tej spomienke keď sa mi zjavil tvoj úsmev, som bola plná radosti a ako som ti do noci písala smsky.
Najlepšie momenty môjho života, uvedomila som si však, že som ťa milovala viac ako seba. Čo bolo najviac bizarné na tejto situácií, keď sme sa rozišli bola ta úľava a uvedomenie si, že nebudem neustále pozerať do minulosti, prežívať z každej našej konverzácie tú bolestivú agóniu, ako sa spolu zhovárame a Ty si mi niečo povedal, čo sa mi uložilo v pamäti. Už nebudem spomínať na každý moment, pusu čo iba málo znamenalo pre teba, ale pre mňa to bol celý svet. Nebudem samú seba presviedčať, že je všetko v poriadku.

Lebo pravda je taká môj milý, že aj keď som milovala každý detail na teba, vždy tu bude niekto, koho budem viac milovať.

Potom, čo to všetko prešlo som až samú seba prekvapila, ako som počas prebdenej noci, nedokázala vyroniť ani jednu slzu pri spomienke na Teba. Konečne som si to uvedomila a spýtala sa samej seba „Prečo by si mal byť práve Ty, celý môj zdroj šťastia?“

Po tom všetkom čo si bol moje všetko a bol si aj moja mizéria.

photo-1475552113915-6fcb52652ba2-1140x600

Po tej noci som si ťa prestala neustále obzerať na sociálnych sieťach kde by som sa obzerala, čo máš nové. Prestala som sa o to zaujímať a hľadať každú stopu o Tebe, či to bola fotka alebo text, čo som zabudla vymazať. Neviem čo sa stalo do určitého momentu, začala som inak uvažovať a tlačiť samú seba pred tú celu udalosť.
Chcem sa ti poďakovať, že si ma odmietol. Dokázala som sa cez to preniesť a vážiť si samú seba, bola som iba príliš zaneprázdnená tým, ako som sa zaujímala o Teba. Ako sa cítim silná teraz a cítim presne to všetko čo si cítil ty ku mne – vôbec nič.

Lebo práve teraz je to tom, že ja som lepšia,milšia,úprimnejšia a zábavnejšia. Čo je smutné na tom všetkom, že som si až teraz uvedomila aká som sa pre teba nehodila a teraz mi tá predstava konečne prišla správna.

To srdce, ktoré si zlomil je teraz oveľa silnejšie. Tvoja malá láska, ktorú si mi ukázala, ktorá si skôr berie ako dáva a na miesto toho, aby si bol s niekým a dal mu všetko, si radšej budem žiť sama – sama ale plnohodnotnejší život, kde ťa nebudem stavať na žiadny stupeň pred sebou. Moje srdce a skúsenosti rastú.

kokooooooooooooooooooooooooo

Ďakujem, že si ma takto vlastne dal dokopy, že keď sa teraz postavím z postele neťaží ma to, ako som bez Teba. Tá slabosť pri ktorej som stále plakala, je teraz najsilnejšia a stala sa mojou silnou stránkou. Všetka tá láska, ktorú som mala pre Teba, som si vzala naspäť, dám ju však tomu, kto si ju najviac zaslúži – a budem to ja.

Bola som tá najlepšia vec, ktorá sa ti v živote mohla stať. Ale aj tá najhoršia. Ale konečne som pochopila, že si svoju šancu mať ma vo svojom živote premrhal. Jedného dňa to bude všetko čo by si chcel mať zo mňa. Dúfam, že som ti konečne niečo dokázala vysvetliť, aby si to totálne pochopil, ako som to myslela a chcela podať. Určite prišiel čas nato, pozrieť sa na mobil a rozhodnúť sa či mi znovu zavolať alebo sa mi už nikdy neozvať, však?

No cítim sa zle aj za teba, keď si sa rozhodol mi zavolať naspäť a ja som sa neozývala. Je mi horšie, keď ťa vidím ako človeka, ktorý sa do mňa zamiloval bez toho aby sa o tom so mnou porozprával.

Maj sa veľmi krásne, s láskou Sophia.

tumblr_nvaki84idh1qc91i1o1_1280-1280x600

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Naučila som sa milovať samú Seba, aj keď som sa nestala tou, ktorú by si miloval”