sobota, 27 júla, 2024

Pre všetky dievčatá, ktoré sa boja zlomeného srdca. Nebojte sa milovať znovu

Stojíš pred chlapcom, ktorý ťa inšpiroval a milovala si ho tak, ako si si myslela, že si ešte milovala. Stojíš pred chlapom, s ktorým toto všetko vyzerá oveľa ľahšie – a tvoje srdce, ktoré ti dáva pocit obáv a všetkého to, čo sa ti zlého stalo hovorí, že by si túto lásku do seba nemala dostať.

Stojíš pred človekom, ktorý ti všetky tvoje slabé stránky vyvrátil a tvoje prednosti vyzdvihol a tú svoju stenu, ktorú si postavila pred citmi pomaličky tehlu po tehle dáva dole. Je to muž, ktorý ti chce dať celý svet, ale ty sa toho obávaš lebo po dlhých rokoch začneš pociťovať, ako ti preniká svetlo do tvojho života a nádej sa začína prebúdzať. Vidíš ako ťa to svetlo lásky hreje. Po tých rokoch si konečne odzbrojená. Stojíš pred svojou skutočnou láskou a musíš si povedať, že idem do toho.

Pretože, pri Tebe je človek, ktorý ti povie, že žije pre Teba, nikdy Ťa neopustí a Ty v neho veríš. Musíš mu dôverovať. Pred Tebou stojí človek, ktorý bojuje s Tvojimi vnútornými démonmi. Pred Tebou stojí človek, ktorý roztiahol ruky a volá Ťa do svojho náručia.

screen-shot-2016-10-19-at-2-01-04-pm

Uvidel Tvoju ťarchu, Tvoju minulosť a všetko je odhalené a v poriadku. Aj tak Ťa bude milovať. Musíš si uvedomiť, že nie si iba obyčajné kĺbko nešťastia. Už konečne neutekaj. Stojíš pri človeku, ktorý s Tebou bude bojovať a ostane.

Uvedomuje si, že si zaslúžiš aby s Tebou bolo správne narábané, chce Ťa ochrániť. Chce ti ukázať, čo znamená láska. A ty musíš ostať. A byť znovu konečne živá a šťastná. Pre tieto momenty sa oplatí žiť a Ty si to musíš znovu uvedomiť. Treba v to veriť. Pokiaľ sa nestane nič zlé.

Nesmieš myslieť nato, že sa spustí znovu tá istá lavína nešťastných udalostí. Ber všetky tieto negatívne skúsenosti ako dar. Možno pri tom všetkom čo Ťa stretlo si znovu uvedomíš, akým chýbam sa vieš vyvarovať. A keď si toto všetko ten muž získal, aj keď vedel aké je to s Tebou ťažké a Ty cítiš to, čo práve cítoš. Neboj sa skočiť do toho.

Život nie je o rokoch ale o momentoch, ktoré nám vyrazili dych!

Tim Stief

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights