Tu je dôvod prečo je ťažké ľúbiť

Bolo mi povedané, že je ma je ťažko skrotiť.

Bolo mi povedané, ako sa bojím lásky alebo mám strach zo záväzku, pretože nemám dôvod sa vydať a som vraj rebelská povaha. Nie som tak bezohľadná. Nemôžem povedať, že presne viem čo znamená láska bez toho aby som to predstierala.

To neznamená, že chcem milovať ale je to ťažké. Je to opak reality. Čo práve chcem, je milovať ťažko. Chcem milovať hlboko a všetko zo seba dať druhej osobe. Chcem byť nesebecká a nájsť a doplniť zmysel svojho života, dať ho druhej osobe.

Problém je, že to nemôže byť len tak niekto.

Neviem skončím sama, ako jediný človek, ktorý si drží svoje vysoké štandard ale som tu. Musím počkať. Musím počkať na niekoho, kto toho bude hodný. Musím čakať na niekoho, pre koho som rád, že dám veci do poriadku a darujem svoju obeť.

Mám pred sebou stenu, ktorú som si sama postavila. Čakám na osobu, ktorá bude pri mne a dá ju dole. Nemôžem uspokojiť muža, ktorý je pasívny. Potrebujem silu. Potrebujem niekoho kto si to zaslúži. A zaslúžim si to vtedy, keď ho stretnem.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tu je dôvod prečo je ťažké ľúbiť”