Čistá a úplná pravda prečo si stále single…

Poznám ľudí, ktorý sú zábavní a mladí a ja som jedna z nich čo to píše. Sme slobodní. Prečo je práve tak? Prečo je toľko ľudí aj keď sú v poriadku a dostupní, sami? Prečo nemáme svojich druhých ľudí pri sebe, ktorý majú dušu, lásku a sú kamaráti na celý život? – aj keď to nevieš pomenovať?

Možno si len veľmi chcem vybrať to najlepšie a som možný ignorant, a radšej nevidím možné signály alebo potencionálne úspešné vzťahy. Čakáme na niečo špeciálne kým to príde alebo sme sa naučili žiť so sebou samými a neriešiť ženské. Pretože byť sám so sebou je oveľa lepšie šetrí to čas pre seba, radšej budovať a investovať niečo do seba ako do niekoho iného, ktorý vás môže mihnutím oka zradiť v tej citlivejšej časti však?
Čo za tým všetko môže byť ? Presvedčenie , pohodlie , bezpečie alebo lenivosť ?

V podstate rada cestujem a málokedy sa zdržiavam na jednom mieste dlhšie ako pár mesiacov, preto mi moja rodina a priatelia vyčítajú môj životný štýl a všetko čo nie je stabilné – čo dlho trvá pre nejaký čas.  Niekedy na to myslím keď sa pozriem na môj život a mojich priateľov, ktorý žijú na tom istom mieste po celé tie roky a sú stále sami. Uvedomujem si ešte viac ako to. Prečo sme teda single?

Jedna z možností, prečo je to tak je minulosť. Mnoho z nás majú veľa nepríjemných a bolestivých skúseností, opraviť si svoje zranené srdce nie je len tak, ako keď napočítate do troch. Takže sme preto veľmi obozretný, niekedy premýšľame veľmi hlboko a aj príliš veľa a bojíme sa čo sa môže stať.

Nikdy nenájdem lásku a umriem sám – to je dnešná mentalita ľudí alebo som otvorená kniha, poďme si urobiť bábätko.

Považujem sa za šťastnú pretože som nemala poriadneho priateľa roky. Neviem či si viem spomenúť na nejaké zdravé a naplnené vzťahy z minulosti, viem aké to je byť niekto, kto pozerá na niekoho druhého. ( Nebojte sa, že sa to stalo pred viac ako desiatimi rokmi, budú navždy páliť v mojej pamäti. )

Som osobnosť, ktorá ma mnoho aspektov v živote, potrebujem presne lásku a vzťah. Možno som tradičný človek, ktorý vyznáva starodávne hodnoty. Verím v lásku a myslím si ,že by si nikto nemal zobrať vzťah k sebe a trvať v ňom len preto, lebo nechcú byť sami.

Chcem byť iskra a vášeň potrebujem motýliky v brušku, keď sa na mňa pozrie. Potrebujem dlhé pohľady do očí, objímať sa pevne, nemôžem dýchať keď s ním trávim dlhé celonočné rozhovory a ružové okuliare. A ako večný optimista som presvedčená, že všetci chceme nájsť svoju lásku. Ale niekedy je naozaj ťažké nájsť niekoho, kto vám doslova vyrazí dych.

Aj keď existuje oveľa voľného úlovku tam vonku, nie vždy chcem naraziť do seba. A nie každý vyhovuje všetkým a šanca naraziť na správnu osobu, lebo nie všetci si dokážeme sadnúť.

Jednoduchšie bolo stretávať ľudí na vysokej škole kedy to bolo pravidelné stretávanie a boli sme nútení hovoriť s každým iným, prinajmenšom vo svojej učebni. Takže podľa toho sme sa mali nastaviť a spoznať toho druhého.

Ako sa život stal zložitejším, keď sme sa snažili dospievať, tak stretnutie s niekým iným sme absolvovali. Ale môžeme sa na to sťažovať alebo skúšať to jednoducho ďalej. V prípade, že nie ste to jedno percento, ktorý spozná svojho pravého v jazde metrom, potom sa do neho zamilujete a budete chcieť ísť von. Takže moja rada : vypučiť zadok a zvýšiť tak svoje šance.

A nepýtajte sa ma kde ho chcem nájsť, pretože ja neviem. Začnite behať do parku, buďte dobrovoľník, stretnite sa s domácimi, choďte do kina a absolvujte jogu, choďte na nejaké online rande, nájdite si svoje hobby, opite sa do zábavy v baroch a pretancujte celú noc. Pošlite sexy smajlík svojej kolegyni alebo dostanete pozvanie na oslavu narodenín niekoho, koho nepoznáte.

Byť single je voľba.

Je to oveľa lepšia alternatíva, ako ostať v nejakej svojej púti a naplniť svoj vzťah s niekým len preto, že môžete lebo nemáte nič lepšie na práci. Takže ak ste osamote preto, že si neviete nájsť niečo lepšie ako si zaslúžite, tak si potľapkajte po chrbte a buďte hrdí.

A ak sa vám nepáči, tak s tým niečo urobte.

Začnite hľadať, Iniciovať. Rozprávajte sa.

Možno nájdete toho pravého v obchode s potravinami uvažujete nad svojou prácou, problémami a nikdy neviete čo stretnete Možno je to bratranec vašej susedy, ktorý ju chodí navštevovať každú nedeľu. Je to barman vášho obľúbeného klubu, alebo chlap ktorého každý deň vidíte v električke. Možno je to posledné meno v knihe, ktorú si požičiate v knižnici. Cudzinec, ktorý sa nás pozrel pri vchode. Osoba, ktorú ste poznali od malička, ale nikdy ste sa na neho nepozerali tým spôsobom.

Ktokoľvek to môže byť alebo všetci. 🙂
Thought.is

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Čistá a úplná pravda prečo si stále single…”