V roku 2017 ťa čaká veľka zmena, ktorú si tak dlho potrebovala

Rok 2016 bol veľká výzva. Možno to bolo obdobie, keď sa ti triasli ruky, Tvoje srdce možno začalo naivne veriť, že sa veci zmenia k tvoj prospech. To však nikdy nevieš ako to dopadne a ty máš unavené oči a čakáš, čo sa ťa ešte do konca roka príjemne alebo nepríjemne prekvapí. Bol to rok plný tragédie alebo výhier no v závere sa trošku cítiš smutne, lebo sa udalosti zvrtli.

V roku 2016 si tvrdo pracovala a mala si pocit, že si zaseknutá a nikam to nevedie. Rok 2016 bolo makanie do noci, každý jeden deň. Rok 2016 bol rokom, keď si pocítila sklamanie alebo vyhorenie. Rok 2016 si verila, že veci nie sú presne tak ako si chcela. Vnútorne sme ignorovali náš vnútorný hlas, ktorý nám hovoril, čo si zaslúžime.

Nedovoľ, aby bol rok 2017 plný sklamania a výčitiek.

Dovoľ aby bol rok 2017 niečo, čo bude žiariť viac ako tisíckrát silnejšie ako slnko. Budeš prežívať každý jeden moment s nádychom a výdychom. Budeš žiť naplno.

Je to rok 2017, je to rok kedy by si sa mala na seba sústrediť. Nech je to rok, kde budeš robiť presne to čo si želáš a za čím si tak dlho bojovala. Nie je to práve to obdobie, kedy svoje pocity musíš ignorovať. Je to presne o tom, aby si sa dala do stredu svojej pozornosti a dala vedieť, že v tej miestnosti si!

V roku 2017 buď svoje vlastné svetlo a hrdina.

Rok 2017 bude novým rokom s novými skúsenosťami a výzvami. Nech je to rok, keď si sa nesnažila preskočiť prekážky, ktoré ti zabránili, k tomu aby si sa cítila šťastne. Nech je to rok, ktorý bude konečne tvojím rokom, bez prehier s ktorými sa nevzdáš. Nech je to rok, kedy sa budeš šplhať a snažiť dosiahnúť úspech, nezáleží na tom ako je to ťažké.

Rok 2017 je rokom keď sa konečne môžeš pozrieť do zrkadla a milovať každú časť svojej osobnosti. Rok 2017 je rokom, keď sa vykašleš nato ako vyzeráš, začneš sa mať rada a ukážeš svetu prostredník a povieš si „Som naozaj prekrásna.“

Rok 2017 je rok, kedy konečne pochopíš, aký si výnimočný človek plný života, že si to nezaslúžia iba ľudia okolo teba ale aj ty sama. A nezáleží na tom či si single alebo nie, tvoje bankové konto, aké auto máš alebo kde žiješ, akú máš slušnú rodinu, ty vieš , že tvoje srdce za toto všetko stojí.

Stojíš za to všetko snaženie. Stojíš za tie všetky sny, ktoré máš hlboko vo svojej duši. Stojíš za to, aby si dostala svoju lásku pre svoj svet. A naozaj zaslúžiš si byť milovaná.

Nech je to rok, kedy si samú seba hodíš na piedestál. Je to konečne rok, kedy ostatným ľudom povieš nie, hlavne takým, ktorý sa k tebe správajú ako ku nejakej špine či odpadu, je to rok kedy budeš ty samej sebe svojou spriaznenou dušou.

Je to rok 2017, kedy budeš tá najlepšia, najkrajšia osobnosť. Budeš si sama svietiť na svoju cestu lebo budeš svoje vlastné slnko. Je to rok 2017 kedy nezlyháš a ostaneš ležať sama v miestnosti s depresívnymi piesňami a negatívnou energiou vôkol teba. Je to rok, kedy sa do seba zamiluješ. V roku 2017 dokážeš zmeniť svoj svet. A konečne byť svojím fanúšikom číslo jedna.

Seth Doyle

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “V roku 2017 ťa čaká veľka zmena, ktorú si tak dlho potrebovala”