sobota, 27 júla, 2024

Vecí, ktoré zmeníš a necháš tak v roku 2017

 

1. Presvedčenie, že musíte všetko vyriešiť. Že musíte presne vedieť, kto ste a kým chcete byť, presne to čo chcete robiť, presne aký budete mať život. Je naozaj v poriadku byť zatiaľ slepý a hľadať sa a nebyť si úplne istý, čo robíte, pretože je to tak, ako to má byť.

2. Nechajte myšlienku, že sú ľudia buď 100 percent zlý alebo dobrý. Sústredte sa prosím na vaše učenie, rovnako ako to, aby ste sa naučili s akou osobou ste teraz a aká bola v minulosti a ich súčasne boje a bolesti, nech podľahnete ľudským pudom a okamžite sa rozhodnete.

3. Vaša nenávisť sa musí dostať z vášho tela. Pochopiť, že je to v poriadku, chcete byť predsa zdravý alebo musíte sa cítiť hrdý pre svoje telo, chcete dobre vyzerať alebo sa cítiť dobre. Ale musíte pochopiť, že ste iba smrteľník. Aj tak bude niečo čo stále môže stať a nebude sa vám to páčiť – budete milovať samých seba.

4. Pustite svoj hnev voči vaším priateľom, ktorí vám ublížili ale opakovane ste si sa snažili aby to na vás nedoľahlo. Odpustite im, priviesť späť do svojho života a sledovať ako budete šťastnejší a ľahšie sa vám bude žiť.

5. Nechajte a držte si svojich priateľov takých, ktorý nedávajú do vášho priateľského vzťahu žiadnu energiu. Nemusí to byť boj alebo dramatické zbohom. Ale nechajte tú energiu, ktorú ste investovali a nikdy sa vám už nevráti. Radšej sa zmierte s tým všetkým a s nimi. Rozhodnite sa a ten fakt, pripravte sa na to ich opustiť aj keď ich môžete mať radi, namiesto toho nechajte miestnosť pre ľudí, ktorí si na vás stále nájdu čas.

6. Nechajte myšlienku, že musíte byť vo všetkom neustále neomylný. Si človek, čo robí chyby a niekedy sa mýlite a je to v poriadku.

7. Už si nehovorte, že je veľmi neskoro začať kariéru, akú chcete. Nikdy nie je neskoro.

8. Prestaňte sa stretávať s ľuďmi, ktorých by vás chceli meniť za výmenu lásky ku vám.

9. Nechajte svoju pasivitu a tendenciu, že váš život sa deje bez toho aby ste s tým niečo mohli urobiť. Už sa prestaňte obviňovať a hovoriť si, že svoj život nezmeníte a svoju kontrolu si nemôžete prevziať. Že práca v ktorej robíte je vaše prekliatie – že je to robota, ktorá je s vami a musíte sa s ňou zmieriť, aj keď vás nerobí šťastnou. Rozhodnite sa pre seba a robte veci, ktoré vás robia šťastným a zmeňte svoje veci – začnite s tými malými a neprestávajte !unsplash.com

10. Nechajte svoje myšlienky tak, či už úzkosť alebo depresia, to sú veci, za ktoré sa nemusíte hanbiť. Buďte k tebe láskaví, zaslúžite si pomoc, ktorú potrebujete a zaslúžia a pochopíte, že nie ste sami.

11. Pustite zo seba svoj tlak. Musí to byť perfektné. Zamilujte sa do svojich problémov a svoje nedostatky, objavte svoje veci, kde chcete zistiť svoje dôvody, kde nie ste perfektný a získajte niektoré spôsoby, ktoré vás posilnia.

12. Nad veci, ktoré sa vám nedaria sa musíte povzniesť = nepríjemný kolega, hlasní ľudia vo vlaku a podobne. Nepokazíte si maličkosťami pokaziť váš deň. Môžete si byť celkom istý ak  ich necháte tak, tak to bude oveľa lepšie.

13. Prestaňte byť priemerný, akékoľvek priemerné tendencie musíte dať preč. Nebuďte priemerný kamarát, priemerný zamestnanec, priemerný partner. Nemajte pocit, že ste priemerný zamestnanec alebo človek, ktorý nerobí nič svetoborné okrem svojej práce. To neznamená, že musíte byť skvelý vo všetkom po celú dobu, ale aspoň sa o to pokúšate.

14. Nechajte si negatívne reči. Ak si budete hovoriť, že nie ste dosť dobrá, nie ste dosť úspešný človek alebo nie ste dostatočne vyzretý, aby sa si zaslúžili lásku, pravdepodobne to tak bude. Môžete si však dokázať urobiť dieru do sveta, preto si musíte uvedomiť a byť k sebe láskavý a milujúci.

15. Nechajte tak a prestaňte míňať zbytočne veľké sumy peňazí na veci, ktoré za to nestoja alebo veci, ktoré vás nezaujímajú.

16. Nechajte virtuálne svet tak ako je, prestaňte neustále pozerať na dokonalé osobnosti, ktoré sa vám snažia nanútiť, že máš sledovať presne tie isté trendy ako oni. Nechajte si trochu pokoja, choďte do lesa nechajte trošku vlastnej mysli a počúvajte svoje vlastné myšlienky, bez toho aby sa vám niekto neustále nesnažil ukradnúť vašu pozornosť.

17. Nechajte na pokoji vaše toxické myšlienky. Sústredte sa na seba, buďte oveľa viac láskavejší k sebe a ku svetu. Robte si srandu a robte ostatných ľudí šťastným. Rozdávajte lásku. 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights