sobota, 27 júla, 2024

Môj drahý budúci muž, toto je pre Teba

Môj budúci manžel, chcem Ti povedať, ako na Teba chcem počkať. Keď som sama doma, tak si zoberiem vankúš a pritiahnem si ho k sebe, s pocitom, že si vedľa mňa. Všetky tie noci sa ocitám sama a iba si želám, aby si ma pevne držal pri sebe a povedal mi, že bude všetko v poriadku.

Všetko je to minulosť a prítomný okamih je to podstatné.
Preto aj keď si preč a nie si práve pri mne, chcem Ti povedať, že moja duša je zatiaľ pokojná. Moje duša Ťa dokáže cítiť, pretože určite tušíš, že sa čoskoro stretneme. Viem čo je láska. Konečne chápem tie zamilované pesničky, ktoré som nenávidela a nevedela ich pochopiť.

Chcem aby si vedel, že sú dni, alebo možno aj týždne, keď sa to nedá so mnou zvládnuť. Keď budem neustále chcieť argumentovať a vyvolávať hádku aj keď sa snažíš neustále o to, aby som bola šťastná. A to je dôvodom prečo ťa milujem. Vo všetkých mojich chybách ma chceš vidieť v tom dobrom svetle.

To si veľmi vážim. Možno v budúcnosti nastanú momenty, keď ťa požiadam, aby si už pri mne nebol, prosím Ťa neodchádzaj.

Nedovoľ, aby moje rýchle rozhodnutia, skraty a môj strach z lásky, z blízkosti otvoriť sa Ti, alebo odhaliť svoju slabosť. Nechcem Ťa stratiť. Budú tu však aj momenty, keď budem chcieť kričať a vytrhať si všetky vlasy z hlavy, pretože si mi zjedol posledný kúsok pizze. Možno to, čo budem robiť nás dokáže neskôr rozdeliť. Prepáč, že Ťa musím opravovať, keď budem niekedy arogantná, čo niekedy robím. Budem Ti ďakovať, keď to budeš môcť pochopiť. Ďakujem keď pochopíš, keď budem ticho, keď budem potrebovať chvíľku pre seba. Ďakujem, že ma vidíš takú, aká som.

Aj keď budem na Teba nahnevaná. Budeš chcieť, aby všetky zlé stránky som zahodila za hlavu a sústredila sa na svoje silné stránky, chceš zo mňa urobiť to najlepšie čo chcem a pripomínať mi moje ciele a moje hodnoty, ktoré som si určila, tak ako by som nechcela zísť z cesty, ktorú som si sama určila. Aj keď budem ten najväčší hundroš na svete, tak sa budeš snažiť vybrať to najlepšie zo mňa a ukázať mi, aký som človek.

Keď spolu budeme vstávať, tak budem tá, ktorá bude budík rušiť, aby si si ešte oddýchol na 15 minút.

Keď budem konať bláznivo budeš vedieť, že nerozmýšľam racionálne. Nebudeš sa báť povedať mi, čo robím zle, a vieš veľmi dobre čo ma dokáže rozhnevať a zato som Ti budem vďačná.

Keď sa priamky našich životov prepoja budem vedieť, že život bude úplne iný, aký bol na začiatku. Chcem menej rozmýšľať a viac konať. Vonku je svet, ktorý chcem spoznať a viem, že všetko to prežijem s Tebou.

 Ben White

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights