Také je to ísť na rande s mužom a nie iba chlapcom

Pre neho budeš jediná žena, on pre teba jediný muž. Preto váš vzťah nedokáže zraziť žiadna prekážka alebo jemné pošmyknutie vás oboch. Svoj vzťah si budete držať a budovať od prvej chvíle, keď pochopíte že toto má nejakú spoločnú budúcnosť. Kto vie – ak si narazila na toho, kto ťa zoberie pred oltár alebo na toho, čo ti v života vnesie do života skutočnú emočnú bolesť, vždy to bude stáť za to, ak to urobí so štýlom a bude si Ťa nadovšetko vážiť.

Chlapci si Ťa chcú v Tvojom živote zjaviť iba krátko, zobrať si ťa ako vec – ako obyčajný koláč zobrať si mobil do ruky a urobiť si fotku a pochváliť sa svojmu okoliu. Skutočný muž, vie čo sa odohráva za Tvojou maskou, pozná Tvoje skutočné slabosti a Tvoj minulosť a preto dokáže s Tvojimi emóciami a Svojimi dokonale narábať.

Vaše svety nenarúša a nevyšetruje Ťa pre každú hlúposť. Dokáže priemerne žiarliť alebo vôbec, nepotrebuje dôkazy on len potrebuje tú taktnosť ako pri zaplatenom účte. Chce vedieť ako sa zachováte. V dnešnom svete, by sme možno hľadali márne. Všetko čo vidíme je špička ľadovca, už pri každom chlapovi sa nám vynárajú otázky , aký je v skutočnosti ale stačí iba obyčajný večer a spôsoby a dostatočný čas pre spoznávanie vás oboch. A potom vieš, že si spoznala toho pravého muža!

 

Je obyčajný večer a dostaneš sa na celkom vkusnú párty, kde poznáš iba zopár známosti. Sedíš v jednej miestnosti sama, kde je stlmená hudba a priestor pre socializáciu, no možno nemáš náladu a už si zvyknutá na prototypy chlapov, ktoré sa na takých obyčajných párty objavia.

V tom si všimneš obyčajného muža, ktorý nebude ničím výnimočný, no ak ho začneš pozorne sledovať ako sa správa, aký drží postoj a aké má spôsoby povieš si – kto je ten muž ? Očakávaš, že sa dostaneš s ním do rozhovoru alebo budeš taktizovať ako ho zaujať? Nakoniec si Ťa všimol aj on a už vieš, že dnes bude neobyčajný a pekný večer. Prehodíte zaujímavé témy a ty sa za niekoľko minút dozvieš, kto by asi tak pred Tebou stál. Vymeníte si čísla a večer sa skončí. Na druhý deň ráno dúfaš a máš v sebe rôzne reakčné osobnosti, ktoré čakajú na telefonát od neho, niektoré si želajú aby niekoľko dní počkal a tá posledná je, aby sa už nikdy neozval a nechal to tak. No on sa predsa len rozhodne sebavedomo Ti do telefónu hovorí, že by sa rád s Tebou stretol na obyčajnej večeri.

Chce vedieť aká si, keď si v „normálnom prostredí“ kde nie je zábava alebo alkohol, tam kde sa cítiš dobre. A aké spôsoby by mal mať muž ? Keď príde pre Teba na aute, tak sa rozhodne prísť až ku Tvojím dverám a zaklope Ti na ne. Nebude len tak na parkovisku čakať so zapnutým motorom a písať Ti sms-ku, že Ťa dlho očakáva. Pri večerí je vám spolu dobre. Vypijete zopár nápojov, dáte si skvelú večeru a Tvoja spoločnosť s ním Ti imponuje. Ak príde čas na účet, tak Ti nedovolí zaplatiť a urobí to bez toho, aby to nejako komentoval a popritom Ťa bude sledovať, ako sa budeš tváriť alebo či si to vôbec všimneš čo urobil. Potrebuje Ťa spoznať v niektorých situáciach, aby necítil využívanie.

Toto všetko mu len dokázalo, že ste boli normálne vychovaná.

K dverám Ťa samozrejme odprevadí bez toho, aby si ho o to požiadala. Nahne sa pre obyčajnú pusu na dobrú noc a čaká čo sa bude diať.  Netlačí na vás a nechce, aby vás vystrašil a možno v hĺbku duše cíti túžbu… No sám muž dobre vie, ako dávkovať emócie postupne a nie naraz všetko vybiť. Aj keď nič nebude čakať , je len na vás ako sa rozhodnete, nebude vás súdiť a keď mu to bude stáť za to, dokáže za Vás zabojovať.

Ak to bol skutočný muž, bude k vám úprimný a je jedno, že či v dobrom alebo v zlom..
Chlapec by nikdy neprijal zodpovednosť za skutok, ktorý spravil ale skutočný muž dokáže prijať a adresovať veci aj také, ktoré nemusia byť príjemné.

@BYONELOVE

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Také je to ísť na rande s mužom a nie iba chlapcom”